Home | Huidtherapie

Huidtherapie

verjonging bij jan van goyen

Beschadigde huid

Heeft u last van een zieke of beschadigde huid? Vaak kan huidtherapie een oplossing bieden. De huidtherapeut is opgeleid om beschadigingen e.d. te herkennen en te kunnen behandelen, dan wel u door te sturen naar een dermatoloog of een andere specialist. Maar ook voor ontharing of huidverjonging kunt u terecht bij onze huidtherapeuten. Twijfelt u of huidtherapie nodig is of heeft u nog andere vragen? U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult.

Samenwerking Derma2Care

Esthetisch Centrum Jan van Goyen werkt sinds april 2017 samen met Derma2Care. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat het behandelaanbod bij Derma2Care erg groot is. Zie hiervoor de tab met behandelingen. De praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen, Derma2Care, is in 2003 opgericht en bestaat uit een professioneel team dat vele deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen afstemt op uw behoeften. Naast huidtherapie van topkwaliteit vindt het team van Derma2Care persoonlijk contact zeer belangrijk.

Kosten

Bent u aanvullend verzekerd? Lees dan in de verzekeringsvoorwaarden of de behandeling (deels) vergoed wordt. Bekijk de prijslijst van Derma2Care voor de kosten van de huidtherapeutische behandelingen.

Wij werken samen met de huidtherapeuten van Derma2Care. 

Twijfelt u of huidtherapie nodig is of heeft u nog andere vragen? U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult.

Afdeling huidtherapie
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 4703 272
E: info@derma2care.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden sluit Esthetisch Centrum Jan van Goyen tot nader order haar deuren.Patiënten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken
via: 020-305 58 00.

Wij hopen op uw begrip.