020 3055 800

Huidtherapie Derma2Care

Beschadigde huid
Heeft u last van een zieke of beschadigde huid? Vaak kan huidtherapie een oplossing bieden. De huidtherapeut is opgeleid om beschadigingen e.d. te herkennen en te kunnen behandelen, dan wel u door te sturen naar een dermatoloog of een andere specialist. Maar ook voor ontharing of huidverjonging kunt u terecht bij onze huidtherapeuten.

Twijfelt u of huidtherapie nodig is of heeft u nog andere vragen? U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult.

Nieuwe samenwerking Derma2Care
Esthetisch Centrum Jan van Goyen werkt sinds april 2017 samen met Derma2Care. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat het behandelaanbod bij Derma2Care erg groot is. Zie hiervoor de tab met behandelingen.

De praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen, Derma2Care, is in 2003 opgericht en bestaat uit een professioneel team dat vele deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen afstemt op uw behoeften. Naast huidtherapie van topkwaliteit vindt het team van Derma2Care persoonlijk contact zeer belangrijk.

Voor huidige cliënten van Esthetisch Centrum Jan van Goyen verandert er niet veel. Huidtherapeuten Sophie Vleugels en Denise Dekker zijn er al enkele maanden werkzaam en ook de apparatuur blijft hetzelfde.

Kosten
Bent u aanvullend verzekerd? Lees dan in de verzekeringsvoorwaarden of de behandeling (deels) vergoed wordt.

Bekijk de prijslijst van Derma2Care voor de kosten van de huidtherapeutische behandelingen.