020 3055 800

Fillers

Fillers

Oogt u vermoeid terwijl u zich niet zo voelt? Of wilt u graag af van de rimpels die u ouder doen lijken? Dan kunt u een filler behandeling bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen overwegen. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels en het accentueren van contouren in het gezicht. Hierdoor krijgt uw gezicht een voller en jeugdiger karakter.

 

 

Rimpels opvullen

Het opvullen van uw rimpels met de filler Restylane geeft uw huid een verjongd en egaal uiterlijk.

Lees verder

Lippen opvullen

Met een lipbehandeling van Restylane wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd.

Lees verder

Afspraak maken

Kosten behandeling met fillers

Ieder gezicht is uniek waardoor elke behandeling bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen anders is en prijzen kunnen verschillen. Tijdens het eerste, vrijblijvende en gratis consult bepalen we samen het behandelplan, gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Ook zal u tijdens het eerste consult een overzicht van de kosten ontvangen. Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de kosten per behandeling.

Soort filler* Prijzen
0,5 ml Restylane fillers € 300,00
1 ml Restylane fillers € 550,00
2 ml Restylane fillers € 950,00
Vital 1 ml fillers € 400,00
Vital kuur (3x) € 1050,00
Lip volume met fillers € 550,00
Lip refresh met fillers € 550,00

*Een behandeling met fillers komt over het algemeen niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Is een behandeling met fillers wat voor mij?

Vanaf ons 25e levensjaar kan de huid minder veerkrachtig worden en gestaag verslappen. Naarmate we ouder worden ontstaan hierdoor rimpels. Met behulp van fillers worden ongewenste plooien en rimpels opgevuld en contouren in uw gezicht geaccentueerd. U kunt hierbij denken aan het opvullen van de neus-lippen plooi, het corrigeren van hangende mondhoeken en het accentueren van jukbeenderen. Fillers kunnen ook gebruikt worden om de lippen weer jong te laten lijken.

Uw gezicht krijgt in één behandeling natuurlijke contouren en een gladdere huid waardoor u jonger en frisser oogt. Onze specialistische artsen zijn experts in de behandeling met fillers en streven altijd naar een natuurlijk resultaat. Zij geven u graag eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor u.

Voor een afspraak of een vrijblijvend consult kunt u contact met ons opnemen via 020-6449423 of injectables@jvg.nl.

Resultaten

Els – Fillers behandeling

''De eerste keer was ik best nerveus. Nu kom ik al 4 jaar en wil ik echt niks anders meer. Vriendelijke behandeling en een geweldig resultaat!''

Wat zijn fillers?

Fillers zijn vulmiddelen die met behulp van een dunne, holle injectienaald in de huid worden gespoten. Esthetisch Centrum Jan van Goyen maakt over het algemeen gebruik van Restylane fillers. Restylane is één van de fillers op basis van Hyaluronzuur en is volledig afbreekbaar. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor het vasthouden van water waardoor de huid stevig blijft. Naarmate we ouder worden vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid waardoor deze slapper wordt en er groeven ontstaan. Restylane vervangt het natuurlijke hyaluronzuur door kleine kussentjes te vormen in de huid waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden.

Download hier de Restylane folder.

De behandeling

1. Het consult

Voorafgaand aan de behandeling vindt een gesprek plaats tussen u en uw behandelend arts. Hierin zullen uw wensen en uw medische historie besproken worden. Uw arts zal u bovendien uitgebreid informeren over de verwachtingen en mogelijkheden. Samen bepalen we het behandeltraject die u het gewenste resultaat zal geven. Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

2. De operatie

Afhankelijk van de behandeling kunt u er, in overleg met uw behandelend arts, voor kiezen het te behandelen gebied te verdoven met een verdovende crème of vloeistof. De behandeling zal bestaan uit een reeks injecties met behulp van een fijne, holle naald. Hierbij worden de fillers volgens een specifiek patroon in de huid gebracht. Afhankelijk van uw wensen duurt de behandeling 15 tot 30 minuten.

3. Het resultaat

Het resultaat van de fillerbehandeling is direct zichtbaar. U heeft gemiddeld 6 tot 12 maanden plezier van een filler behandeling. Omdat de filler de eigenschappen van de huid aanneemt geniet u van een natuurlijk ogend resultaat. Na enkele maanden breekt het lichaam de filler langzaam af, waarna u de behandeling probleemloos kunt herhalen. Om een jojo-effect te voorkomen adviseren wij om niet te wachten totdat het resultaat volledig verdwenen is maar terug te komen voordat alles is uitgewerkt.

4. Na de behandeling

Vlak na de behandeling kan de huid ter plaatse wat rood zijn en kunt u op verschillende plaatsen wat zwelling hebben. Om de zwelling te verminderen en de kans op blauwe plekjes te minimaliseren wordt het behandelde gebied direct na de behandeling gekoeld met een koud kompres. Koel uw huid ook thuis nog enkele uren. Uw huid kan de eerste dagen wat gezwollen zijn en blauwe verkleuringen, als gevolg van de prikken, vertonen. Dit verdwijnt vanzelf. Vermijd de eerste week na de behandeling blootstelling aan de zon, sauna of zonnebank om pigmentvlekken te voorkomen.

Zijn fillers veilig?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen wordt enkel gebruik gemaakt van afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen stoffen. Hierdoor is een allergische reactie zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is de filler, indien nodig, oplosbaar. Hierdoor is een behandeling met Restylane zeer geschikt en veilig.

Doet een behandeling pijn?

Behandelingen met fillers zijn vrijwel pijnloos. Wanneer u erg pijngevoelig bent is het bovendien mogelijk om het te behandelen gebied te verdoven.

Krijg ik begeleiding?

Persoonlijke begeleiding en aandacht staan centraal bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Bent u bijvoorbeeld angstig voor naalden, geef dit op tijd aan bij uw behandelend arts. Dan wordt er extra tijd en begeleiding geboden om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt.

Wat mag wel en niet na de behandeling?

U kunt na de behandeling direct weer douchen en aan het werk gaan. Gebruik na de behandeling bij voorkeur 12 uur geen make-up.

Ben ik na de behandeling toonbaar?

Na de behandeling is de huid meestal wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. Heeft u een dunne huid? Dan kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft.

Artsen

Drs. T. van Eijk
Tom van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmeg...

Lees meer

Drs. A. Koppius
Na haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Aleid...

Lees meer

Afspraak maken fillers

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 874
E: injectables@jvg.nl

Na het versturen van het formulier ontvangt u een kopie in uw mail.
Verander tekst