Home | Even voorstellen: plastisch chirurg Josien van der Meer

Even voorstellen: plastisch chirurg Josien van der Meer

Josien van der meer

Drs. Josien van der Meer is een van de plastisch chirurgen die zich binnen Esthetisch Centrum Jan van Goyen richt op plastische chirurgie. 

Waar werkte je voordat je bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen begon?
“Mijn opleiding plastische chirurgie heb ik aan het AUMC – AMC gevolgd, tijdens deze periode heb ik onder andere in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk en Spaarne gasthuis gewerkt. In de laatste maanden van mijn opleiding heb ik een ISAPS fellowship in Duitsland gevolgd waarbij ik mij verdiept heb in de esthetische en reconstructieve periorbitale aangezichtschirurgie. Hierbij moet je denken aan boven- en onderooglidcorrecties, facelifts en herstel van afwijkingen aan de oogleden na eerdere operaties of trauma.”

Zo begint Josien haar werkdag
“Ontbijt! Hier kom ik letterlijk mijn bed voor uit en dit sla ik echt nooit over. Tegelijkertijd lees ik het nieuws, check ik wat apps waarna ik op mijn fiets spring richting Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het Concertgebouwplein voor consulten of de Jan van Goyenkade voor operaties.”

Wat vind je het mooiste aan jouw vak
“Plastische chirurgie vind ik het allerleukste en mooiste vak omdat het ongelooflijk creatief en uitdagend is. Veelal opereren we gebieden welke direct zichtbaar zijn voor anderen waardoor dit met uiterste precisie moet gebeuren. Iedere patiënt heeft zijn of haar specifieke wensen, geen consult is hetzelfde. Hier in mee denken en iets bij kunnen dragen aan het levensgeluk van iemand, is ontzettend bijzonder. In Jan van Goyen werken we nauw samen in een professioneel team van kundige plastisch chirurgen en cosmetisch artsen van de injectables afdeling. Zo bieden we het volledige pakket aan. En dat alles in hartje Amsterdam. Dit alles maakt dat ik iedere dag weer met enorm veel zin naar mijn werk ga!”

Meer nieuws

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.