Nieuws:

Even voorstellen: plastisch chirurg Josien van der Meer

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Drs. Josien van der Meer is een van de plastisch chirurgen die zich binnen Esthetisch Centrum Jan van Goyen richt op plastische chirurgie. 

Waar werkte je voordat je bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen begon?
“Mijn opleiding plastische chirurgie heb ik aan het AUMC – AMC gevolgd, tijdens deze periode heb ik onder andere in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk en Spaarne gasthuis gewerkt. In de laatste maanden van mijn opleiding heb ik een ISAPS fellowship in Duitsland gevolgd waarbij ik mij verdiept heb in de esthetische en reconstructieve periorbitale aangezichtschirurgie. Hierbij moet je denken aan boven- en onderooglidcorrecties, facelifts en herstel van afwijkingen aan de oogleden na eerdere operaties of trauma.”

Zo begint Josien haar werkdag
“Ontbijt! Hier kom ik letterlijk mijn bed voor uit en dit sla ik echt nooit over. Tegelijkertijd lees ik het nieuws, check ik wat apps waarna ik op mijn fiets spring richting Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het Concertgebouwplein voor consulten of de Jan van Goyenkade voor operaties.”

Wat vind je het mooiste aan jouw vak
“Plastische chirurgie vind ik het allerleukste en mooiste vak omdat het ongelooflijk creatief en uitdagend is. Veelal opereren we gebieden welke direct zichtbaar zijn voor anderen waardoor dit met uiterste precisie moet gebeuren. Iedere patiënt heeft zijn of haar specifieke wensen, geen consult is hetzelfde. Hier in mee denken en iets bij kunnen dragen aan het levensgeluk van iemand, is ontzettend bijzonder. In Jan van Goyen werken we nauw samen in een professioneel team van kundige plastisch chirurgen en cosmetisch artsen van de injectables afdeling. Zo bieden we het volledige pakket aan. En dat alles in hartje Amsterdam. Dit alles maakt dat ik iedere dag weer met enorm veel zin naar mijn werk ga!”

Meer nieuws

Diamanten kwaliteitsstatus voor de zorg van Jan van Goyen

De zorg van Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen heeft het kwaliteitscertificaat DIAMANT van Qualicor Europe behaald. Dat betekent …

Lees meer

Ontmoet onze nieuwe cosmetisch arts: Eda

Vanaf september is cosmetisch arts drs. Eda van den Boogaard – Okatan werkzaam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Eda …

Lees meer
spataderen

Spataderen: vraag & antwoord

Meer dan 25% van de bevolking heeft last van spataderen. Spataderen zijn kronkelende bloedvaten die vaak door de huid heen …

Lees meer

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam