Home | Esthetisch Centrum Jan van Goyen in de LXRY List 2019

Esthetisch Centrum Jan van Goyen in de LXRY List 2019

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is dé kliniek voor plastische chirurgie, injectables, spataderbehandelingen, huidtherapie en cosmetische chirurgie in Amsterdam Oud Zuid. 

Wij zijn trots dat we als één van de hoog aangeschreven klinieken in de top 10 van de LXRY LIST 2019 staan. Onze privé kliniek Esthetisch Centrum Jan van Goyen werkt intensief samen met Medisch Centrum Jan van Goyen en is al jarenlang een vertrouwde plek voor al uw cosmetische behandelingen hartje Amsterdam. Onze locatie voor esthetiek is gevestigd aan het Concertgebouwplein en dagelijks zijn hier verschillende specialisten in huis om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. 

De beste specialisten 

Ons team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen, dermatologen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten en flebologen die intensief samenwerken. Hierdoor kunnen we zorg op maat leveren en zodoende het beste behandeltraject voor u uitstippelen. 

Meer nieuws

3 manieren om overmatig zweten te verminderen

3 manieren om overmatig zweten te verminderen

Nieuws Meer informatiePlastische chirurgie020 - 3055 847Injectables020 - 6449 423Huidtherapie020 - 4703 272Flebologie020 - 3055 811 Iedereen zweet omdat het een lichamelijke onmisbare functie is. Zweetklieren zijn...

Lees meer
Vacature: Planner

Vacature: Planner

Voor Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn wij op zoek naar een Planner voor 24 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Als planner draag je zorg voor de gehele rooster- en werkplekplanning van alle medewerkers (inclusief medische specialisten), excl. OK en Recovery. Het doel is om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten, waarbij rekening wordt gehouden met de diverse spreekuren.

Lees meer

Share this

Share this post with your friends!