Ervaringsverhalen:

Zelfverzekerder door een borstvergroting

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Overweeg je een borstvergroting? Dan ben je bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het juiste adres. Benieuwd hoe andere patiënten deze ingreep bij ons hebben ervaren? Lees dan verder! Vandaag spreken we Dewi, die een borstvergroting onderging bij plastisch chirurg drs. Esther Moerman.

Waarom wilde je graag een borstvergroting?

“Ik had een kleine cup C, wat op zich helemaal niet klein is, maar ik vond dat mijn borsten in jurkjes en topjes niet mooi uitkwamen. Om mij zelfverzekerder te laten voelen koos ik voor een borstvergroting.”

Hoe ben je bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen terechtgekomen?

“In eerste instantie was ik naar een andere kliniek gegaan, maar ik voelde mij hier totaal niet op mijn gemak. Ik vertelde dit tegen een vriendin, en zij liet mij weten dat ze een borstvergroting bij Jan van Goyen had gedaan. Zij was daar heel enthousiast over. Ik heb toen gebeld voor een consult en dat klonk meteen goed. Er werd echt naar mij geluisterd en ik kon snel terecht.”

Hoe verliep het eerste consult?

“Ik kwam samen met mijn man op consult bij drs. Esther Moerman. Toen wij de kamer binnenliepen voelde het al zo vertrouwd. Drs. Moerman luisterde naar mijn wensen, legde rustig alle mogelijkheden uit en hierna gingen we passen. Ik kreeg een sport bh aan waar ze steeds grotere protheses in stopte. Toen we het eens waren over de protheses bespraken we de operatie. Die kon al snel plaatsvinden, wat fijn was want ik kon niet meer wachten! Na het consult werden voorfoto’s gemaakt van mijn borsten en kreeg ik van de consulent de offerte mee naar huis.”

Kom ook langs voor een consult

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult met drs. Esther Moerman of één van onze andere plastisch chirurgen. Een consult geeft jou de inzichten die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te kunnen nemen. Dagelijks zien onze artsen vrouwen die overwegen hun borsten te laten vergroten. Je bent bij ons in goede, veilige handen.

borstvergroting

Voor welke protheses hebben jullie gekozen?

“Ik wilde dat mijn borsten er zo natuurlijk mogelijk zouden uitzien. Dr. Moerman adviseerde mij ergonomics protheses van Motiva, omdat die natuurlijk vallen. Ook heeft ze de protheses voor de borstspier geplaatst, wat ook een meer natuurlijk effect heeft.”

Hoe verliep de dag van de operatie?

“Ik had wat spanning voor de operatie, maar tegelijkertijd had ik er ook zin in omdat ik wist dat ik er iets moois voor terug zou krijgen. Omdat de recovery heel kleinschalig is, kreeg ik alle aandacht van de verpleegkundigen. Dat is zó belangrijk. Ik heb veel met ze gekletst en gelachen, waardoor de tijd snel ging en ik mijn angst vergat.

De operatie duurde een uur en een kwartier. Toen ik eenmaal wakker werd in de recovery was ik gelijk klaarwakker. Ik had erg trek want ik was natuurlijk al een hele tijd nuchter. Ik kreeg meteen lekker boerenbrood en een cappuccino. Na een kwartier moest ik al plassen en ging ik mij aankleden. Daar keek iedereen wel van op. Voor de zekerheid moest ik nog wel even blijven i.v.m. eventuele bloedingen. Na twee uur mocht ik naar huis. Dat vond ik haast jammer, want ik vond het zo gezellig! Ik kreeg een tasje met nazorginformatie en het paspoort van mijn protheses. Die avond belde dr. Moerman zelf nog op om te vragen hoe het met mij ging.”

Voor & Na borstvergroting EC Jan van Goyen ervaring

Hoe voelde je je de weken erna?

“De pijn viel mij erg mee, het bleef bij een beetje spierpijn. Ik heb slechts een paar dagen paracetamol en diclofenac geslikt, hierna niets meer want dat was niet nodig. De eerste weken mocht ik geen zwaar werk verrichten of tillen. Dat is nog best een uitdaging met een tweejarige dochter, maar gelukkig was mijn man regelmatig thuis en ook mijn schoonzus was drie dagen bij mij om bij te springen.”

Wat vind je van het resultaat?

“Prachtig! Eigenlijk meteen al. Als ik naar beneden kijk ben ik zo blij. T-shirts en jurkjes staan nu veel mooier, zelfs zonder bh. Vorige week was ik op nacontrole bij dr. Moerman. De littekens herstellen goed en mijn borsten zien er heel mooi uit. Ik heb nu een E-cup, en waarschijnlijk blijft dat zo. Ik zou het mensen die twijfelen echt aanraden. Het kost wat, maar het is het geld echt meer dan waard. Je wordt er een stuk zelfverzekerder van.”

Ervaring borstvergroting Jan van Goyen voor en na

Dewi liet haar borsten vergroten bij plastisch chirurg drs. Esther Moerman.

Overweeg je ook een borstvergroting?

Je bent niet alleen! Dagelijks voeren onze plastische chirurgen borstvergrotingen uit. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen is dit dus een veelvoorkomende ingreep en onze artsen kunnen je hierover alles vertellen. Overweeg je deze ingreep? Boek dan een vrijblijvend consult of bekijk hier eerst meer borstvergroting voor en na foto’s.

Boek nu hier online een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze specialisten. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons dan op 020 – 3055 847. We helpen je graag verder.

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen ben je in goede handen.

  • Korte wachttijden
  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van jouw wensen
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen
Heeft u een vraag over Zelfverzekerder door een borstvergroting? Stuur ons dan een e-mail.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam