Bel: 020 – 3055 847

Menu

Ervaringsverhalen:

Laura onderging een liposuctie van de buik en lipofilling in het gelaat

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Laura onderging een liposuctie van de buik en lipofilling van het gelaat bij plastisch chirurg Joyce Florisson. Vandaag deelt zij haar ervaring met ons.

Laura’s ervaring met liposuctie en lipofilling

Met welke vraag kwam je bij dokter Florisson terecht?
“Mijn eerste bezoek voor een consult bij dokter Florisson heb ik heel lang voor mij uitgeschoven, omdat ik van mening ben dat je niet mag snijden in een gezond lichaam. Echter bleef ik mij erg storen aan de “pannenkoek” op mijn buik. Ik heb 126 kg gewogen en ben in totaal 54 kg afgevallen in een periode van 15 jaar. Dit heeft gelukkig geen consequenties gehad voor mijn huid. Deze ziet er glad en sterk uit, mede omdat ik langzaam ben afgevallen en niet door middel van een crash dieet. Ik heb mijn leefstijl veranderd. Met mijn bedrijf begeleid ik nu ruim 32 jaar mensen met overgewicht. Het is enorm wennen aan een nieuw lichaam en ik kon gewoon niet wennen aan mijn “pannenkoek”.”

Hoe lang heb je nagedacht over deze stap?
“Ik heb ruim 8 jaar met de gedachte rondgelopen om hier iets aan te laten doen.”

Wat vond je van het eerste consult?
“Bij binnenkomst voelde ik mij direct op mijn gemak. Ik werd niet raar aangekeken en dokter Florisson gaf mij als eerste een compliment over hoe ik eruit zie voor mijn leeftijd. Een mooie, dikke, sterke huid. Ze luisterde naar mijn verhaal en begreep wat ik bedoelde met mijn “pannenkoek”. Ze heeft duidelijk uitgelegd wat ze voor mij zou kunnen betekenen. Tijdens dit eerste consult vertelde ik de plastisch chirurg dat ik gehoord had dat het mogelijk is om wat eigen vet te gebruiken om de rimpels in het gelaat iets minder te laten worden. Ze bevestigde dit en zo spraken we af dat er een kleine hoeveel eigen vet in mijn gezicht gespoten zou worden.”

Kom vrijblijvend langs

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen ben je van harte welkom voor een persoonlijk consult. Het eerste consult met de arts is altijd vrijblijvend en geeft jou de inzichten die je nodig hebt. Zien we jou binnenkort?

liposuctie

Was je bang voor de operatie?
“Nee totaal niet. Ik ben in mijn leven al meer dan 25 keer geopereerd (helaas). Ik ben een soort van ervaringsdeskundige. De kliniek waar deze operatie plaatsvond voelde voor mij als een zeer luxe 5 sterren hotel. Ik voelde mezelf een beetje de prinses.”

Viel de operatie mee of tegen?
“De operatie is mij meegevallen. Ik stond weer vrij snel op de werkvloer. De blauwe plekken vielen ook erg mee. In mijn gezicht zag je dit helemaal niet. Na een paar dagen slechts een klein blauw vlekje onder mijn oog, maar dat was het. Op mijn buik waren wel wat blauwe plekken zichtbaar, maar die zijn heel snel weggetrokken. De hechtingen waren ook snel opgelost. De twee kleine hechtdraadjes zijn tijdens de controle afspraak verwijderd en het zag er al erg mooi uit.”

Heb je tips voor mensen die liposuctie overwegen?
“Als je je echt stoort aan iets aan je lichaam, ga dan in ieder geval het gesprek aan. Door er over te praten en je te laten adviseren, kom je dichterbij je besluit om er wel of niets aan te doen. De behandeling vindt plaats onder algehele narcose en je bent in goede handen. Ik kan volmondig zeggen dat deze behandeling mij een stuk gelukkiger heeft gemaakt. Ik loop nu niet meer de hele dag met aangespannen buikspieren om mijn “pannenkoek” te verbergen. Het mooie is dat niemand in mijn omgeving (familie, vrienden, klanten) ziet dat er iets is gebeurd, maar ik zie en voel het wel. Ik ben een stuk ontspannender en zelfverzekerder.”

Liposuctie

”De kliniek waar deze operatie plaatsvond voelde voor mij als een zeer luxe 5 sterren hotel. Ik voelde mezelf een beetje de prinses.”

– Laura

Overweeg jij ook liposuctie?

Je bent niet alleen. Dagelijks zien onze plastisch chirurgen mannen en vrouwen die liposuctie overwegen. Ben je ook benieuwd of liposuctie de geschikte behandeling voor jou is? Boek dan een vrijblijvend consult met één van onze specialisten.

Boek nu hier online een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze specialisten. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons dan op 020 – 3055 847. We helpen je graag verder.

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen ben je in goede handen.

  • Korte wachttijden
  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van jouw wensen
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen

Behandelende arts

"Als je je echt stoort aan iets aan je lichaam, ga dan in ieder geval het gesprek aan"

Heeft u een vraag over Laura onderging een liposuctie van de buik en lipofilling in het gelaat? Stuur ons dan een e-mail.
Bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam