Ervaringsverhalen:

Borstimplantaten verwijderen en borsten opvullen door lipofilling

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Rae liet haar borstimplantaten verwijderen en vulde haar borsten op door lipofilling. Ze koos voor Esthetisch Centrum Jan van Goyen, waar de operatie is uitgevoerd door Gijs van Selms. Rae is blij met het resultaat en staat nog altijd achter haar beslissing. Vandaag deelt ze haar ervaring met deze ingreep, de arts en onze kliniek..

Hoelang had je al borstimplantaten?

“Na jaren ontevreden zijn met mijn AA borsten liet ik in 2015 mijn borsten vergroten. Ik was jong, onzeker en wilde er vrouwelijker uitzien. Na de operatie voelde ik mij fantastisch en het was ook ‘nodig’ want ik moest een manier vinden om aan mijn zelfvertrouwen te werken.”

Waarom besloot je om je implantaten te laten verwijderen?

“Na zes jaar met protheses rondgelopen te hebben, overwoog ik toch om ze te laten verwijderen. In mijn ogen zijn de implantaten nooit soepel geworden en oogden ze onnatuurlijk. Bovendien vond ik ze uiteindelijk te onpraktisch voor mijn levensstijl. Ik was verder in mijn leven en klaar om mijn natuurlijke lichaam te omarmen.”

Hoe kwam je bij plastisch chirurg drs. Gijs van Selms terecht?

“Ik vond mijn borsten te groot, maar merkte dat ik het heel spannend vond om helemaal terug te gaan naar plat. In 2020 verdiepte ik mij in de optie om mijn protheses te verwijderen en mijn borsten op te vullen door lipofilling. Ik ging weer naar de kliniek waar mijn protheses geplaatst waren, maar die vonden het vreemd dat ik ze wilde laten verwijderen. Na een paar jaar rustig nadenken, sparen en op onderzoek uit te gaan, las ik via Google over drs. Gijs van Selms. Ik las dat hij een van de experts is op het gebied van explantatie en borstcorrecties.”

Wat vond je van het eerste consult?

“Heel prettig! Ik voelde me welkom, gehoord en gewaardeerd. Lipofilling was mogelijk, maar ik moest drs. van Selms wel beloven om aan te komen. Dit was geen straf voor mij en was ook haalbaar. Het duurde niet lang voordat ik de offerte tekende en de operatie ingepland werd.”

Kom ook langs voor een consult

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij één van onze plastisch chirurgen. Een consult geeft jou de inzichten die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te kunnen nemen. Dagelijks zien onze artsen vrouwen die overwegen hun implantaten te laten verwijderen. Je bent bij ons dus in goede, veilige handen.

borstvergroting

Hoe verliep de operatie?

“De operatie verliep heel vlot en soepel. Iedereen was vriendelijk en ondanks dat het best snel ging, heb ik het idee dat iedereen de tijd voor mij nam. De ruimte was schoon en koud, maar de sfeer was aangenaam!”

Kun je iets vertellen over je herstel?

“Ik herstelde bijzonder snel. Alles deed zeer en voelde gekneusd aan, maar binnen drie dagen had ik geen pijnstilling meer nodig. Op de tweede dag na de operatie kon ik zelf douchen en lichte activiteiten hervatten zonder te veel moeite of pijn. Na zes weken kon ik alles weer doen.”

Borstimplantaten verwijderen ervaring

Wat vind je van het resultaat?

“Esthetisch gezien vind ik het mooier, maar ik merk ook dat ik makkelijker kan bewegen. Het voelt ook veel lichter als ik ademhaal en ik kan weer lekker op mijn buik slapen!”

Wat zou je willen zeggen tegen anderen die overwegen hun implantaten te laten verwijderen?

“Doe vooral wat goed voelt. Neem je tijd om de mogelijkheden te onderzoeken en ga naar meerdere klinieken.”

Wat heb je geleerd van jouw ervaringen van de afgelopen jaren?

“Ik heb geleerd dat mijn ideale lichaam er een is waar ik me comfortabel in voel. Met de ervaring die ik heb hoop ik mijn zelfacceptatie te vergroten. Sowieso probeer ik aardig te blijven voor mijn eigen lichaam en ik zal het niet meer zo snel met dat van andere mensen vergelijken!”

Ervaring borstimplantaten laten verwijderen

Rae liet haar borstimplantaten verwijderen en haar borsten opvullen met lichaamseigen vet door middel van lipofilling bij plastisch chirurg drs. Gijs van Selms.

Overweeg je ook je borstimplantaten te laten verwijderen?

Je bent niet alleen! Dagelijks zien onze plastisch chirurgen vrouwen die hun borstimplantaten laten verwijderen. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen is dit een veelvoorkomende ingreep en onze artsen adviseren je hier graag over. Overweeg je deze ingreep? Boek dan een vrijblijvend consult of bekijk hier eerst meer voor en na foto’s.

Boek nu hier online een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze specialisten. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons dan op 020 – 3055 847. We helpen je graag verder.

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen ben je in goede handen.

  • Korte wachttijden
  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van jouw wensen
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen
Heeft u een vraag over Borstimplantaten verwijderen en borsten opvullen door lipofilling? Stuur ons dan een e-mail.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam