Ervaringsverhalen:

Ellen Tiben onderging een prothesewissel bij drs. Gijs van Selms

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Ellen Tiben is Hormoon- & Lifestyle Coach & ervaringsdeskundige op het gebied van Hashimoto. Daarnaast is ze adviseur op het gebied van voeding en stressbeperking. Bij Jan van Goyen zijn we altijd nieuwsgierig naar onze cliënten en toen Ellen op consult kwam bij plastisch chirurg Gijs van Selms vonden wij het mooi hoe eerlijk ze over haar prothesewissel sprak.

Wat betekent schoonheid voor jou?
“Als je lekker in je vel zit, dan straal je schoonheid uit! Schoonheid komt wat mij betreft van binnenuit en als je blij bent als je in de spiegel kijkt, straal je dit uit naar buiten. ”

Wat vind je niet mooi?
“Too much. Je kunt over grenzen gaan met make-up of plastische chirurgie. Het ziet er onnatuurlijk uit en het is zonde. Iedereen gaat naar mijn mening een beetje op elkaar lijken. Natuurlijk moet je doen waar je jezelf lekker bij voelt. Ik probeer ook wel eens wat en daar kom ik gewoon voor uit. Zo gebruik ik fillers om mijn gezicht een beetje op te vullen maar ik kies wel voor natuurlijke producten.“

Wanneer heb je voor het eerst een borstvergroting ondergaan? Was dit toen al een bewuste keuze?
“Acht jaar geleden. Ik vond het spannend en ik durfde het niet aan mijn ouders te vertellen. In die tijd was ik al volwassen en nog steeds heel onzeker over mijn borsten. Er werden ook grapjes over gemaakt. Dat heeft wel impact, ook al is het lollig bedoeld. Uiteindelijk heb ik er met vrienden over gepraat en de beslissing genomen. Ik voelde me gewoon niet vrouwelijk en dat leverde stress op. Gelukkig stonden mijn ouders meteen achter mijn beslissing. Ik was heel blij!“

Hoe heb jij je georiënteerd?
“Ik heb alles tot in detail uitgezocht en was volledig op de hoogte van alle risico’s die bij een operatie horen. Maar wat weegt op tegen zoveel stress die je als vrouw hebt wanneer je je niet vrouwelijk voelt? Ik was zo onzeker en heb nog geen dag spijt van de borstvergroting gehad. Ik denk wel dat er toen minder bekend was dan in deze tijd, er vinden natuurlijk zoveel ontwikkelingen plaats! Veiligheid staat voorop en dat is bij mij gelukkig goed gegaan.”

Toch werd het na acht jaar tijd voor een prothesewissel?
“Omdat mijn borsten pijnlijk aanvoelde, ben ik op onderzoek uitgegaan. Als er niks aan de hand is, hoef je niet opnieuw geopereerd te worden. In mijn geval was een prothesewissel wel nodig. Het is altijd goed om implantanten om de tien jaar te laten checken.”

Hoe ben je bij plastisch chirurg Gijs van Selms terecht gekomen?
“Ik was al bekend met Motiva implantaten dus die keuze was al gemaakt. Uiteraard wilde ik alleen door de beste plastisch chirurg geopereerd worden en via Motiva ben ik toen bij plastisch chirurg Gijs van Selms in Esthetisch Centrum Jan van Goyen terechtgekomen. Het consult voelde goed en het resultaat is er.”

Waarom heb je voor Motiva Implantaten gekozen?
“Motiva is kwalitatief goed en voelt vertrouwd. Een belangrijke reden naast de SmoothSilk oppervlakte is de BluSeal® indicator. Hiermee ben je verzekerd van de aanwezigheid van de barrièrelaag die de siliconen tegenhoudt.

Hoe heb je jezelf voorbereid?
“Met de juiste voeding, extra vitamines en mineralen om het herstel te ondersteunen en rust. Ik heb mijn agenda vrij gepland in de weken na de prothesewissel en sporten heb ik zelfs twee maanden gelaten terwijl ik normaal bloedfanatiek ben! Officieel mag je na zes weken alweer beginnen hoor!”

Hoe is de prosthesewissel bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen verlopen?
“Erg goed! Mijn borsten zien er mooier uit dan voorheen en alles is zo goed verlopen. Zelfs de narcose waar ik tegenop zag.”

Wat maakt Esthetisch Centrum Jan van Goyen zo bijzonder?
“De locatie in Amsterdam, de informatie vooraf aan de ingreep, de tijd die er voor je genomen wordt en de persoonlijke benadering . Iedereen is aardig, de nazorg is goed. Gewoon top!”

Waar moeten vrouwen op letten als ze een borst vergrotende operatie ondergaan?
“Oriënteer je goed! Ga informatieve gesprekken aan met mensen die je vertrouwt en professionals. Overweeg goed of het nodig is en waarom je het doet. Een goede voorbereiding is het halve werk. Staar je niet blind op de voordelen maar kijk ook kritisch naar de nadelen.”

Behandelende arts

Staar je niet blind op de voordelen maar kijk ook kritisch naar de nadelen.

Heeft u een vraag over Ellen Tiben onderging een prothesewissel bij drs. Gijs van Selms? Stuur ons dan een e-mail.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam