Ervaringsverhalen:

Ervaring buikwandcorrectie: Lianne voelt zich weer zichzelf na haar operatie

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Na een bypass operatie viel Lianne Baaij maar liefst 45 kilo af. Hoewel ze blij was met het gewichtsverlies, bleef ze zitten met een overschot aan huid. Ze besloot contact op te nemen met Esthetisch Centrum Jan van Goyen om de mogelijkheden voor een buikwandcorrectie te bespreken.

“Wanneer ik vroeger langs de ruiten van etalages liep zag ik eerst mijn buik en dan pas mezelf. Dat vond ik zo naar. Het maakte me ongelukkig en ik dacht: dit wil ik niet langer,” vertelt Lianne.

Snel terecht

“Een kennis vertelde goede verhalen over plastisch chirurg drs. Roossink. Hij adviseerde mij om een afspraak met haar in te plannen voor een vrijblijvend consult. Ik volgde zijn advies op en zat een week later al in de spreekkamer bij drs. Roossink. Nadat zij geduldig naar mijn verhaal had geluisterd en mijn buik bekeken had, vertelde ze mij direct dat ze er iets heel moois van kon maken. Gelukkig hoefde ik ook niet lang te wachten. Ik kon al binnen twee maanden door haar geopereerd worden en mocht zelfs de datum kiezen.”

De operatie

In oktober 2023 onderging Lianne de operatie. Ze keek er naar uit om van het overtollige huid af te zijn, maar zag wel op tegen de periode na de operatie. “Dat was ook terecht, want na de operatie had ik best wat pijn. Gelukkig waren de verpleegkundigen bij Jan van Goyen ontzettend aardig. ‘s Avonds heeft een verpleegkundige zelfs een half uur lang bij me gezeten om met mij te kletsen. Dat was een goede afleiding. De ochtend na de operatie werd ik om 7.00 uur opgehaald door mijn man. Omdat we zes kinderen hebben, hadden we het thuis zo geregeld dat ik ontzorgd werd. Ik kon en mocht tenslotte de eerste tijd niets doen.”

Geen spijt

In de weken die volgden kampte Lianne nog met pijn en ongemakkelijkheden. Toch heeft ze geen spijt van de operatie. “Ik heb de operatie er zeker voor over gehad. Zelfs toen ik er weleens doorheen zat, heb ik nooit gedacht dat ik het niet meer zou doen. Ik ben immers dolgelukkig met het resultaat. Sinds een tijdje voel mij weer de oude en zit ik veel lekkerder in mijn vel.”

Complimenten

“In de winkel waar ik werk krijg ik veel complimenten. Mensen die ik al jaren ken, kijken me aan en zeggen: wat is er met jou gebeurd? Ze vinden het allemaal mooi. Ik hoef nu ook niet meer naar speciale grote maten winkels, maar kan naar dezelfde kledingzaken als mijn dochter. En als ik dan langs de etalages loop denk ik nu: wow, mijn buik is weg. Daar word ik echt heel blij van!”

Lianne werd geopereerd door drs. Paula Roossink.

Overweeg je ook een buikwandcorrectie?

Je bent niet alleen. Dagelijks spreken onze plastisch chirurgen mannen en vrouwen die een buikwandcorrectie overwegen. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen is dit een veelvoorkomende ingreep en onze artsen geven je hierover een eerlijk, transparant advies. Overweeg je een buikwandcorrectie? Boek dan een vrijblijvend consult of bekijk hier eerst meer buikwandcorrectie voor en na foto’s.

Boek hier online een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze specialisten. Maak je liever telefonisch een afspraak? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij zijn bereikbaar op 020 – 3055 847 en helpen je graag verder.

Waarom Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

  • Korte wachttijden
  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van jouw wensen
  • Wij zijn 100% dochteronderneming van OLVG
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
Heeft u een vraag over Ervaring buikwandcorrectie: Lianne voelt zich weer zichzelf na haar operatie? Stuur ons dan een e-mail.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam