Ervaringsverhalen:

Botulinetoxine behandeling bij drs. Eda van den Boogaard – Okatan

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Jessica stoorde zich aan de rimpels in haar voorhoofd en kwam terecht bij drs. Eda van den Boogaard – Okatan, onze cosmetisch arts. Tijdens het consult stelt Eda vragen en licht ze de mogelijkheden toe, waarna ze samen besluiten om de frons- en voorhoofdrimpels te behandelen met botulinetoxine (spierontspanners). Benieuwd naar haar ervaring? U leest het in dit interview.

Hoe kwam je op het idee om een botulinetoxine behandeling te ondergaan?

”Al op een vrij jonge leeftijd had ik last van diepe rimpels. Ik ben nu 27, maar ik stoor me al zeker een jaar of 5 aan de rimpels in mijn voorhoofd. Ik wist eerst niet dat hier iets aan te doen was, ik dacht altijd dat botulinetoxine alleen ter preventie van rimpels werkte; niet om de rimpels daadwerkelijk te laten verdwijnen. Ik had me er eigenlijk al bij neergelegd toen iemand me vertelde dat botulinetoxine hier wel bij kon helpen. Ik ben toen bij een cosmetische kliniek geweest en na 4 maanden heb ik een herhaalbehandeling laten doen bij een tweede kliniek. Bij beide klinieken was ik niet heel erg te spreken over het resultaat: mijn wenkbrauwen waren verzakt en hun vorm kwijt. De rimpels waren wel weg, maar niet helemaal op de manier waarop ik had gehoopt. Ik ben daarom verder gaan zoeken en kwam terecht bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.”

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

”Eigenlijk via via. Een vriend van mij is ook bij Eda geweest en was heel erg te spreken over haar werkwijze. Ook het resultaat zag er bij hem goed uit, dus ik besloot een consult te boeken.”

Hoe heb je het consult ervaren?

”Het consult was fijn! Eda nam ruimschoots de tijd om te achterhalen waar ik me aan stoorde. Ze stelde veel vragen en deed zelf ook suggesties. Bij de andere klinieken werd er vrijwel niets gevraagd en gingen we heel snel over op de behandeling, dus ik vond het erg prettig dat Eda hier wel de tijd voor nam. Dit gaf mij het vertrouwen dat ze echt streeft naar een optimaal resultaat.”

Hoe heb je de behandeling ervaren?

”Eigenlijk ook heel fijn. Ook hier nam Eda weer echt de tijd en werd er niets overhaast. Ze heeft alles zorgvuldig afgetekend en vertelde ondertussen ook precies wat ze deed. De prikjes voelde ik nauwelijks.”

En niet onbelangrijk: wat vind je van het resultaat?

”Het resultaat is top! De rimpels in mijn voorhoofd, inclusief de fronsrimpel, zijn weg. Mijn wenkbrauwen zijn ietsjes gelift, dit was het advies van Eda, en ook daar ben ik erg blij mee. Ik was huiverig om weer een botulinetoxine behandeling te ondergaan omdat mijn vorige ervaringen niet zo positief waren, maar ik ben heel erg blij dat ik het toch gedaan heb. Ik kom zeker bij Eda terug.”

Heb je nog tips voor anderen?

”Ik snap het heel goed als mensen twijfelen over dit soort cosmetische behandelingen. Je weet immers nooit van tevoren hoe iets uitpakt en of de arts wel deskundig genoeg is. Dit maakte mij ook wat angstig, maar Eda is juist een arts die je op je gemak stelt. Ze laat tijdens de behandeling echt zien dat ze weet wat ze doet en het beste wil voor jou als klant. Mijn tip is dus: boek een behandeling bij Eda en ervaar zelf het verschil met andere klinieken. Na een behandeling bij Eda wil je waarschijnlijk nooit meer ergens anders naartoe!”

Boek een behandeling

Overweegt u ook een injectable behandeling? Dan bent u van harte welkom bij ons in de kliniek. Drs. Eda van den Boogaard – Okatan helpt u graag verder om u weer een frisse, zelfverzekerde uitstraling te geven. Boek eenvoudig en snel online een afspraak of neem telefonisch contact op via 020 – 3055 847.

Waarom Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

Als geen ander snappen we dat een cosmetische behandeling spannend kan zijn. Gelukkig bent u bij ons in goede, veilige handen.

  • Persoonlijke zorg op het hoogste niveau
  • Wij werken uitsluitend met medisch specialisten
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Wij zijn 100% dochteronderneming van OLVG
Heeft u een vraag over Botulinetoxine behandeling bij drs. Eda van den Boogaard – Okatan? Stuur ons dan een e-mail.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam