Call: 020 – 3055 847

Menu

Nieuws:

Wintertijd = benentijd

Or call us for an appointment 020 305 5847

De winter is bij uitstek de periode om je benen een goede onderhoudsbeurt te geven omdat er meestal meerdere behandelingen nodig zijn om tot het beoogde resultaat te komen waarbij het niet gewenst is met je benen de zon in te gaan. Dus wie deze winter besluit zijn benen onder handen te nemen, kan in het voorjaar weer met mooie gladde benen naar buiten. Gladde, gelijkmatig gekleurde en glanzende benen zijn het schoonheidsideaal.

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Esthetisch Centrum Jan van Goyen) ben je aan het juiste adres voor een onderhoudsbeurt voor jouw benen:

Spataderbehandelingen
Heb jij afgelopen zomer jouw benen bedekt gehouden? Omdat je last hebt van spataderen? Zonde, en niet nodig. Er zijn uitstekende veilige en eenvoudige behandelingen om van spataderen af te komen. Direct na de behandeling van ongeveer een kwartier, kunnen de dagelijkse activiteiten weer worden opgepakt. Dus start nu met de behandeling zodat jouw benen zomers weer gezien mogen worden!

Verschillende  huidtherapeutische behandelingen:

  • Een IPL ontharingsbehandeling met langdurig haar-vrij resultaat – IPL, ofwel Intense Pulsed Light, is een gecontroleerde lichtflits die ingrijpt in het melanine, zowel van de haar als in de huid, afhankelijk van de sterkte van het licht. Met scheren houd je altijd een donkere schaduw over en je moet het dagelijks herhalen. Waxen blijft een wekelijks terugkerende bezigheid. Flitsen (IPL) kan ervoor zorgen dat het haar maandenlang wegblijft.
  • Fractional Co2 laser bij littekens en pigmentvlekken
    Als de benen ontsierd worden door kleine littekens als gevolg van valpartijen, overmatig en verkeerd ontharen zoals epileren, of door pigmentvlekken (zonschade), wordt de Fractional Co2 laser ingezet.  Het laserlicht verdampt huidlaagjes heel gericht, waardoor specifieke problemen als verdikte littekens, of juist de randen van iets dieper gelegen littekens minder zichtbaar worden. Ook de roodheid van littekens vermindert aanzienlijk. En bij pigmentvlekken worden de pigmentcelletjes opgelost door de laserbundel.
  • Peeling voor gladde benen
    Ultragladde benen zijn een statement van glamour en voor veel vrouwen een must-have. Het is mogelijk om de huid van de benen een peeling te geven. Deze peeling is meestal op basis van glycolzuur, een redelijk mild maar wel zeer effectief zuur dat de huid gladder maakt en de teint van de huid opfrist. Ook bij lichte acne op de billen of bovenbenen kan deze peeling ingezet worden. Net zoals voor het opfrissen van de decolleté huid en de bovenkant van de rug.

More information

Voor informatie of een afspraak kunt u met ons contact opnemen via nummer 020-3055811 of per e-mail: ec@jvg.nl. Op dinsdag kunt u ook in de avond hiervoor bij ons terecht.

Meer nieuws

bas wind

Controleer je huid regelmatig op vreemde plekjes

Ongeveer 1 op de 5 Nederlanders krijgt huidkanker. Mensen worden ouder, reizen meer en zitten vaker (onbeschermd) in de zon. …

read more
masters company

Aesthetic Center Jan van Goyen appointed MASTERS COMPANY

MASTERS COMPANY is een initiatief van MASTERS HQ en Esthetisch Centrum Jan van Goyen is een van geselecteerde bedrijven die …

read more
dick cube

Podcast: anesthesiologist Dick Kubbe tells all about anesthesia

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is dé kliniek voor plastische chirurgie, injectables, spataderbehandelingen, huidtherapie en cosmetische chirurgie in Amsterdam Oud …

read more
Make an appointment

We request that you fill in the information below and we will contact you as soon as possible. A referral letter is required.