Call: 020 – 3055 847

Menu

Experience stories:

Jeffry underwent an upper eyelid correction

Or call us for an appointment 020 305 5847

Jeffry vond zijn bovenoogleden een typisch familiekwaaltje – en hij wist dat je na een ooglidcorrectie veel minder klachten zou ervaren. Daarom ging hij voor een ooglidcorrectie bij drs. Paula Roossink. 

Je hebt een ooglidcorrectie ondergaan bij plastisch chirurg Paula Roossink, hoe heb je dit ervaren?
“De ingreep zelf ervaarde ik als erg relaxed, de assistent en de plastisch chirurg praten je door het hele proces heen. Het aftekenen ging met veel precisie, dat kostte gevoelsmatig meer tijd dan de ingreep zelf.”

Zijn er veel mensen in jouw omgeving die een ooglidcorrectie hebben ondergaan?
“In mijn familie komt een ooglidcorrectie heel veel voor, mijn moeder heeft het zelfs twee keer laten doen. Een echt familie kwaaltje dus.”

Had je twijfels voor de operatie
“Vooraf aan de ingreep had ik absoluut geen twijfels, ik wist eigenlijk al dat ik er veel baat bij zou hebben en achteraf klopte dit ook. Naast dat het er allemaal een stuk frisser en jonger uitziet voelt het ook veel “lichter”. Ik ervaar geen druk meer op de oogleden, heel fijn!”

Hoe bereid jij je voor op een ooglidcorrectie
“Veel voorbereiding is er voor een ooglidcorrectie niet nodig. Mocht je roken dan moet je een week van te voren stoppen en hetzelfde geldt voor het nuttigen van alcohol. Voor mij was het belangrijk om er vooral veel zin in te hebben! Ik geloof dat als je positief gestemd de ingreep ingaat, dit invloed heeft op het genezingsproces.

Ging het herstel goed?
“Na een ooglidcorrectie is mijn advies om vooral veel rust te nemen en jezelf een beetje in de watten (te laten) leggen. Hoe meer rust je neemt hoe eerder de zwelling afneemt en hoe sneller je herstelt.”

Hoe vind je het eindresultaat?
“Ik ben ontzettend blij met het resultaat en nu na ruim 6 maanden is het litteken nauwelijks zichtbaar!”

Do you have a question about Jeffry underwent an upper eyelid correction? Then send us a e-mail.
Call us for an appointment 020 305 5847

Or fill in the form below and we will contact you.

Make an appointment

We request that you fill in the information below and we will contact you as soon as possible. A referral letter is required.