Call: 020 – 3055 847

Menu

Experience stories:

Steven's forehead lift and eyelid correction

Or call us for an appointment 020 305 5847

Via zijn huisarts werd Steven doorverwezen naar de plastisch chirurg. Al jaren had hij last van lichamelijke klachten. Hoofdpijn, schouderpijn en nekpijn die maar niet verdwenen. Zelfs niet na vele bezoekjes aan de fysiotherapeut. Tot na zijn operatie bij plastisch chirurg Edin Hajder  want een voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie bleken de oplossing te zijn.

Steven: “Via een kennis ben ik bij plastisch chirurg Edin Hajder en Esthetisch Centrum Jan van Goyen terecht gekomen. Niet alleen ervaarde ik vermoeidheidsklachten, hoofdpijn en spierpijn, ik kreeg ook veel negatieve opmerkingen over mijn uitstraling. Opmerkingen als: ‘Wat kijk je boos’ en ‘ben je chagrijnig’ waren mij niet onbekend.

Het eerste consult bij plastisch chirurg Edin Hajder

“Ik had genoeg redenen om een afspraak te maken bij Edin Hajder. Het eerste consult voelde meteen vertrouwd. Edin is vriendelijk, luisterde goed, nam mijn klachten serieus en nam uitgebreid de tijd om de behandeling te bespreken. Op het Internet las ik dat de dokter erg bekwaam is in zijn vakgebied en veel ervaring heeft met deze specifieke ingreep. Na het consult was de knoop dan ook snel doorgehakt.”

De voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie

“De operatie is enorm meegevallen. Ik heb het 9 jaar geleden ook al eens overwogen maar de stap destijds niet durven nemen. Nu denk ik: ‘had ik het maar eerder gedaan’. Al die tijd liep ik rond met klachten die veroorzaakt werden door het onnatuurlijk veel optrekken van de wenkbrauwen.”

Perfecte nazorg

“Wat ik bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen een pré vindt, is de samenwerkingen tussen de specialisten en assistentes. Met name degene die mij tijdens de nacontroles heeft geholpen, stelde mij keer op keer gerust. Ook het deskundig advies over het gebruik van littekencrème en een verkoelend masker voor de ogen vond ik fijn. Zulke lieve mensen bij jullie in de kliniek. Hulde!”

De tweede stap

“Na mijn voorhoofdslift and bovenooglidcorrectie ben ik nog een keer geopereerd. Dit keer aan mijn onderoogleden. Dokter Edin Hajder heeft deze operatie samen met zijn collega Paula Roossink uitgevoerd. Ook deze ingreep verliep soepel en ik ben op dit moment nog herstellende. Volgende week heb ik weer een afspraak bij de plastisch chirurg voor een controle. Ik ben harstikke tevreden en ben niet alleen van mijn klachten af, ik voel me ook veel beter!”

Treating physician

Ik ben harstikke tevreden en ben niet alleen van mijn klachten af, ik voel me ook veel beter!

Do you have a question about Steven's forehead lift and eyelid correction? Then send us a e-mail.
Call us for an appointment 020 305 5847

Or fill in the form below and we will contact you.

Make an appointment

We request that you fill in the information below and we will contact you as soon as possible. A referral letter is required.