Home | Een natuurlijk resultaat met fillers en Profhilo

Een natuurlijk resultaat met fillers en Profhilo

Behandelingen met fillers zijn op dit moment populair. Toch weten veel mensen niet voor welke doeleinden de verschillende soorten injectables geschikt zijn. Er bestaat veel verwarring over behandelingen en resultaten. Waarom zou je ervoor kiezen om jezelf te laten behandelen? En wat is dan de meest geschikte behandeling? In deze video die Maaike Dorsteen voor Furrow heeft gemaakt, zien we dat Ellen Tiben, Hormoonfactor trainer, een behandeling met fillers en Profhilo ondergaat om de natuur een handje te helpen.

Ellen helpt de natuur een handje
Ellen heeft een gezonde levensstijl, eet gezond en sport regelmatig. Het zou mooi zijn als je daarmee het verouderingsproces tegengaat maar niets is minder waar. Natuurlijk heeft je levensstijl een grote impact op het verouderingsproces maar om elegant ouder te worden, kun je de natuur ook een handje helpen. Want iedereen die ouder wordt, krijgt te maken met een verminderde huidkwaliteit en volumeverlies in het gelaat. Dit is normaal en een behandeling met injectables heeft dan ook vaak niet als einddoel om helemaal rimpelloos door het leven te gaan. Tegenwoordig is het een manier om op een subtiele manier kleine veranderingen aan te brengen waardoor je frisser uitziet.

Ben jij nieuwsgierig naar fillers? Plan dan gerust een consult in bij Drs. Visscher – Surajbali.

Meer nieuws

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.