Home | Donderdag 22 november gratis inloopspreekuur Plastische Chirurgie

Donderdag 22 november gratis inloopspreekuur Plastische Chirurgie

dag van de plastische chirurgieOp donderdag 22 november kunt u vrij binnenlopen bij de plastisch chirurgen van het Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Dit in het kader van de landelijke Dag van de Plastische Chirurgie die op 16 november plaatsvindt.

U bent van harte welkom tussen 8.30 -16.00 uur in het Esthetisch Centrum Jan Van Goyen aan het Concertgebouwplein te Amsterdam. Tijdens het spreekuur kunt u kennis maken met de vele facetten van het vak en uw vragen stellen.

Vragen en wensen
De landelijke open dag heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vele mogelijkheden die dit medisch specialisme kan bieden. Dit jaar is het thema Postbariatrie. Patiënten die na een bariatrische ingreep of zelf door lifestyle veranderingen flink zijn afgevallen, hebben de mogelijkheid om hun overtollige huid te laten verwijderen d.m.v. een buikwandcorrectie, correctie van de bovenarmen/bovenbenen en correctie van de borsten. Ook met overige vragen over zoals bijvoorbeeld ooglidcorrecties, borstvergrotingen, borstreconstructies en hand-en polsproblemen kunt u bij ons terecht. We willen het vak graag in de volle breedte laten zien!

Individueel advies
De plastisch chirurgen van het Esthetisch Centrum Jan van Goyen willen u tijdens het spreekuur zowel algemeen informeren, maar ook specifiek adviseren. U kunt uw persoonlijke vraag of wens voorleggen in een privégesprek van maximaal tien minuten. Een verwijzing is niet nodig en er wordt geen dossier aangelegd.

Deelname
Geïnteresseerden zijn donderdag 22 november tussen 8.30 en 16.00 uur van harte welkom in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen op het Concertgebouwplein. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden en een verwijzing is niet nodig. U kunt zich melden via telefoonnummer 020 – 3055 847 bij Janine Klinkhamer.

Meer nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

Update 14-12
Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

 1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
 5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
 7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.