Home | Donderdag 22 november gratis inloopspreekuur Plastische Chirurgie

Donderdag 22 november gratis inloopspreekuur Plastische Chirurgie

Op donderdag 22 november kunt u vrij binnenlopen bij de plastisch chirurgen van het Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Dit in het kader van de landelijke Dag van de Plastische Chirurgie die op 16 november plaatsvindt.

U bent van harte welkom tussen 8.30 -16.00 uur in het Esthetisch Centrum Jan Van Goyen aan het Concertgebouwplein te Amsterdam. Tijdens het spreekuur kunt u kennis maken met de vele facetten van het vak en uw vragen stellen.

Vragen en wensen
De landelijke open dag heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vele mogelijkheden die dit medisch specialisme kan bieden. Dit jaar is het thema Postbariatrie. Patiënten die na een bariatrische ingreep of zelf door lifestyle veranderingen flink zijn afgevallen, hebben de mogelijkheid om hun overtollige huid te laten verwijderen d.m.v. een buikwandcorrectie, correctie van de bovenarmen/bovenbenen en correctie van de borsten. Ook met overige vragen over zoals bijvoorbeeld ooglidcorrecties, borstvergrotingen, borstreconstructies en hand-en polsproblemen kunt u bij ons terecht. We willen het vak graag in de volle breedte laten zien!

Individueel advies
De plastisch chirurgen van het Esthetisch Centrum Jan van Goyen willen u tijdens het spreekuur zowel algemeen informeren, maar ook specifiek adviseren. U kunt uw persoonlijke vraag of wens voorleggen in een privégesprek van maximaal tien minuten. Een verwijzing is niet nodig en er wordt geen dossier aangelegd.

Deelname
Geïnteresseerden zijn donderdag 22 november tussen 8.30 en 16.00 uur van harte welkom in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen op het Concertgebouwplein. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden en een verwijzing is niet nodig. U kunt zich melden via telefoonnummer 020 – 3055 847 bij Janine Klinkhamer.

Meer nieuws

Allergan borstprotheses

Allergan borstprotheses

Wellicht bent u al op de hoogte dat Allergan haar getextureerde borstprotheses van de markt haalt. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zegt hierover: “Het keurmerk is niet verlengd, omdat bepaalde informatie ontbreekt in de technische documentatie. Het is daarom niet nodig om implantaten te laten verwijderen.”

Lees meer

Share this

Share this post with your friends!