Nieuws:

Diamanten kwaliteitsstatus voor de zorg van Jan van Goyen

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

De zorg van Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen heeft het kwaliteitscertificaat DIAMANT van Qualicor Europe behaald. Dat betekent dat Jan van Goyen voldoet aan de hoogste kwaliteit van zorg biedt en de hoogste standaarden van reglementen en protocollen.

In oktober vond de Qualicor audit plaats. Tijdens de audit voerden de auditoren diverse gesprekken met medewerkers. Ook spraken zij met patiënten en woonden behandelingen bij. Hiermee toetsten zij of Jan van Goyen voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan het op een veilige manier verlenen van zorg.

Hemma Honders, directeur Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen: “Het resultaat van de audit is iets waar wij met z’n allen heel trots op zijn. De auditoren zagen dat iedereen bereid is om een stapje meer te zetten, niet alleen voor de patiënt, maar ook voor elkaar. Er heerst een ‘Wij Jan van Goyen’ cultuur waarbij iedereen gelijkwaardig is. Fantastisch dat onze inzet nu gewaardeerd is met het hoogst haalbare accreditatieniveau: DIAMANT!”

Meer nieuws

Ontmoet onze nieuwe cosmetisch arts: Eda

Vanaf september is cosmetisch arts drs. Eda van den Boogaard – Okatan werkzaam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Eda …

Lees meer
spataderen

Spataderen: vraag & antwoord

Meer dan 25% van de bevolking heeft last van spataderen. Spataderen zijn kronkelende bloedvaten die vaak door de huid heen …

Lees meer
Online afspraak inplannen

Nieuw: online afspraken inplannen

Wist je dat je bij Jan van Goyen nu ook heel eenvoudig online een afspraak in kunt plannen? Er is direct …

Lees meer

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam