Dermatologie

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 845

Verwijderen van ontsierende plekjes

Bel ons voor een afspraak 020 3055 845

Ontsierende plekjes zoals moedervlekken verwijderen

Het kan voorkomen dat je plekjes op je lichaam hebt die je als ontsierend ervaart. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verwijderen van ontsierende plekjes. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen helpen we u graag verder!

Shave excisie: oppervlakkig verwijderen van ontsierende plekjes

Het oppervlakkig verwijderen (shaven) van vervelende en/of ontsierende plekjes als bolle goedaardige moedervlekken, wratjes en fibromen.

Het plekje wordt plaatselijk verdoofd en vervolgens verwijderd met een mesje. Het wordt niet gehecht. Na de ingreep heeft u een schaafplek die uit zichzelf geneest. Als het wordt dichtgebrand zit er meteen een korstje op dat er vanzelf afvalt. Het kan daarna in eerste instantie nog wat rood of lichter van kleur zijn, in de meeste gevallen verdwijnt het kleurverschil binnen enkele maanden. Dit is een mooi alternatief op een gewone excisie, waar altijd wel gehecht wordt en dat meestal een groter litteken achterlaat.

Curetage: oppervlakkig wegschrapen van ontsierende plekjes

Het oppervlakkig wegschrapen met een curette (ringvormig instrument) van vervelende en/of ontsierende plekjes als bolle goedaardige moedervlekken, wratjes en fibromen.

Het plekje wordt indien nodig plaatselijk verdoofd en dan verwijderd met een mesje. Het wordt niet gehecht. Na de ingreep heeft u een schaafplek die uit zichzelf geneest. Als het wordt dicht gebrand, zit er meteen een korstje op dat vanzelf er afvalt. Het kan daarna in eerste instantie nog wat rood of lichter van kleur zijn, in de meeste gevallen verdwijnt het kleurverschil binnen enkele maanden. Dit is een mooi alternatief op een gewone excisie waar altijd wel gehecht wordt en dat meestal een groter litteken achterlaat.

Elektrocoagulatie: oppervlakkig wegbranden van plekjes

Het oppervlakkig wegbranden van rode vaatjes (cherry angiomen, spider naevi), wratjes en sommige andere goedaardige zwellinkjes van de huid.

Het plekje wordt plaatselijk verdoofd ofwel met crème of met een kleine injectie. Na de ingreep heeft u een korstje dat er vanzelf afvalt. Er wordt niet gehecht. Soms bestaat er na de behandeling nog kleurverschil met de overige huid. Dit verdwijnt in de meeste gevallen vanzelf. Het is belangrijk om de restplekken goed tegen de zon te beschermen.

Prijzen van o.a. het verwijderen van een moedervlek 

In onderstaande tabellen vindt u de prijzen van de verschillende cosmetisch, dermatologische behandelingen.

AandoeningBehandelingPrijs
Consult€ 150,00
Goedaardige aandoeningen: o.a. huidflapjes, ouderdomswratjes en spider naevus Wegbranden/shaven€ 180,00,- (per behandeling)
Verwijderen van goedaardige moedervlekkenShaven€75,00 (1 moedervlek) - €225,00 (t/m 3 moedervlekken) - € 350,00 (> 3 moedervlekken) per behandeling
SpataderenZie prijslijst spataderen
Overmatige transpiratie oksels/handpalmenBotox€ 500,00,- (per behandeling
Overmatige transpiratie okselsmiraDry€1.500,00
€1.000,00 vervolgbehandeling
Kenacort injectieInjectie€ 150,00

Onze dermatologen zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). Om een afspraak te maken voor het verwijderen van ontsierende plekjes of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 3055 847. U kunt ook online een afspraak maken, op een datum en tijdstip dat het u schikt.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 30 55 845.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het eerste consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 845
E: vaatchirurgie@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam