Dermatologie

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 845

Veelgestelde vragen miraDry

Bel ons voor een afspraak 020 3055 845

Permanent minder zweten, veel mensen vinden dit aantrekkelijk klinken maar hebben veel vragen over deze antizweet behandeling. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en voor u beantwoord. Het kan zijn dat u na het lezen van de informatie nog vragen hebt. Neem dan contact met ons op.

Zijn er pijnklachten na de ingreep of is er een downtime?

De meeste patiënten beschrijven de procedure als pijnloos met weinig of geen downtime. De oksels worden lokaal verdoofd voorafgaand aan de behandeling waardoor u zo min mogelijk voelt. De meeste patiënten ervaren weinig tot geen downtime en hervatten hun normale activiteiten (werk enz.) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. U kunt enkele dagen na de behandeling last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.   

Welke resultaten kan ik verwachten?

U kunt onmiddellijke en blijvende resultaten verwachten. Zodra de miraDry-behandeling het zweet, de geur en de haarklieren verwijdert, zijn ze voorgoed verdwenen. Klinische studies tonen een gemiddelde vermindering van zweten met 82%. Zoals bij alle esthetische behandelingsresultaten kunnen de resultaten en beleving van patiënten variëren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U kunt resultaten zien in slechts één behandeling. Zoals bij elke esthetische behandeling zal uw arts het beste protocol bepalen voor de gewenste resultaten.

Hoe lang duurt het?

Een afspraak voor het spreekuur duurt ongeveer een uur. 

Zijn er bijwerkingen?

Er zal wat gelokaliseerde pijn of zwelling optreden, die meestal binnen enkele weken verdwijnt. Sommige patiënten hebben een kortdurend veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, dat geleidelijk verdwijnt.

Heb ik geen zweetklieren nodig?

Hoewel uw lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat uw lichaam 2-4 miljoen zweetklieren – slechts ongeveer 2% is te vinden in uw oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van uw lichaam om zichzelf te koelen. Met miraDry ervaart u de vele voordelen van het verminderen van zweet in de oksels, maar u zult blijven zweten in andere delen van uw lichaam.

Hoe werkt het?

miraDry maakt gebruik van thermische energie om warmte te creëren in het gebied waar zweet, geur en haarklieren aanwezig zijn: ze worden veilig geëlimineerd.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 30 55 845.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het eerste consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 845
E: vaatchirurgie@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam