Dermatologie

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 845

MiraDry

Bel ons voor een afspraak 020 3055 845

Heb je last van overmatig transpirerende oksels? Of breng je vaak een anti-transpirant aan? 1 op de 10 mensen heeft last van overmatig transpireren. Douchen en het gebruiken van deodorant zijn niet voldoende om de dag fris door te komen. Dit kan beperkend zijn in iemands sociale leven en ook kleding heeft er soms onder te lijden.

Onze dermatologen in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam helpen mensen van overmatig transpireren af doormiddel van de miraDry behandeling. Deze behandeling is snel, niet-invasief en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de arts. De miraDry techniek  maakt gebruik van elektromagnetische energie in de zone waar de okselzweetklieren zich bevinden. Deze precies gedoseerde energie elimineert de zweetklieren op een niet operatieve manier. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel merkbaar; je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

Wat is miraDry?

Het miraDry-systeem is de enige door de Amerikaanse FDA goedgekeurde behandeling die okselzweet drastisch kan verminderen door de oorzaak van overmatig zweet aan te pakken – en niet de symptomen

Hoe werkt het

miraDry gebruikt thermische energie die focust op de zweetklieren in uw oksels en deze elimineert. Nadat de klieren zijn verwijderd, groeien ze niet terug.

De behandeling is meestal binnen een uur voltooid en u zou resultaten moeten zien na slechts één behandeling. Zoals bij elke medische procedure zal uw arts het beste protocol bepalen voor de gewenste resultaten.

De behandeling

Stap 1
Nadat uw oksels zijn verdoofd, plaatst de arts het handstuk direct op uw huid, in lijn met de tijdelijke tatoeage die op uw onderarm is aangebracht.

Afbeelding1 Esthetisch Centrum Jan van Goyen
MiraDry 1

Stap 2

Vervolgens wordt het handstuk geactiveerd. U krijgt een lichte zuiging wanneer uw huid en klieren dichter bij het oppervlak worden gebracht voor maximale resultaten

Afbeelding2 Esthetisch Centrum Jan van Goyen
MiraDry 2

Stap 3
Ten slotte wordt thermische energie geleverd en de zweet- en geurklieren worden geëlimineerd. Al die tijd koelt het systeem af om uw huid te beschermen en uw comfort te maximaliseren.

Afbeelding3 Esthetisch Centrum Jan van Goyen
MiraDry 3

Onze dermatologen zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). Om een afspraak te maken voor een miraDry behandeling of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 3055 847 of stuurt u een e-mail naar dermatologie@jvg.nl.

Prijs miraDry behandeling

miraDry
miraDry behandeling tegen overmatige transpiratie oksels€ 1.500,-
Vervolgbehandeling€ 1.000,-

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 30 55 845.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het eerste consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 845
E: vaatchirurgie@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam