Home | Dermatologie

Dermatologie

Cosmetische dermatologie houdt zich bezig met huidaandoeningen die als storend voor het uiterlijk worden ervaren. Het is niet altijd medisch noodzakelijk, maar zorgt wel voor een verfraaiing van de huid. Enkele voorbeelden van cosmetische dermatologie bij Jan van Goyen zijn:

 • de behandeling van zichtbare vaatjes;
 • cosmetisch storende spataderen;
 • pigmentvlekken;
 • shaven van goedaardige moedervlekken

Ook worden patiënten behandeld die last hebben van overmatig zweten in de oksels en/of handpalmen. De behandeling middels botox wordt vergoed (wel een verwijsbrief noodzakelijk). En de nieuwste behandeling met de miraDry om permanent minder te zweten in de oksels, wordt ook aangeboden.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 3055 845 of stuurt u een e-mail naar vaatchirurgie@jvg.nl.

Behandelend artsen

Prijzen

In onderstaande tabellen vindt u de prijzen van de verschillende cosmetisch, dermatologische behandelingen.

AandoeningBehandelingPrijs
Consult€ 150,00
Goedaardige aandoeningen: o.a. huidflapjes, ouderdomswratjes en spider naevus Wegbranden/shaven€ 180,00,- (per behandeling)
Verwijderen van goedaardige moedervlekkenShaven€75,00 (1 moedervlek) - €225,00 (t/m 3 moedervlekken) - € 325,00 (> 3 moedervlekken) per behandeling
SpataderenZie prijslijst spataderen
Overmatige transpiratie oksels/handpalmenBotox€ 500,00,- (per behandeling
Overmatige transpiratie okselsmiraDry€1.500,00
€1.000,00 vervolgbehandeling
Kenacort injectieInjectie€ 150,00

Om een afspraak te maken voor een intakegesprek of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 30 55 845.

Ervaringen met cosmetische dermatologie

Lees hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

“Ik zag erg op tegen de miradry behandeling, maar het viel reuze mee. Alleen de verdoving voelde ik een klein beetje. De hele behandeling zelf deed geen pijn. De dermatoloog en assistente waren uiterst vriendelijk en kundig. Door de gemoedelijke sfeer viel het ander half uur je oksels omhoog houden eigenlijk ook best mee. Na deze behandeling heb ik letterlijk geen druppel zweet meer gevoeld. Heerlijk!”

Claudia – 44 jaar

“Geen angst voor zweetplekken in mijn kleding, minder kledingstukken in de was en geen okselhaar meer. Daar had ik wel 1,5 uur met mijn armen omhoog liggen voor over. Vanwege de verdoving was de behandeling niet pijnlijk. Een tweede behandeling zou ik op een gegeven moment kunnen overwegen, omdat ik af en toe nog een klein beetje zweet. Maar voorlopig ben ik met één behandeling al heel blij!”

Marleen - 41 jaar

  Verschillende soorten behandelingen

  MiraDry

  Sommige mensen hebben veel last van overmatig zweten zonder dat er enige echte inspanning optreedt. We spreken dan ook wel van axillaire hyperhidrosis. Als het vooral onder de oksels voorkomt wordt het axillair zweten genoemd. Lees verder.

  Verwijderen ontsierende plekjes

  Het kan voorkomen dat je plekjes op je lichaam hebt die je als ontsierend ervaart. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze te laten verwijderen. Lees verder.

  Voor meer informatie over onze cosmetische, dermatologische behandelingen of het inplannen van een intakegesprek neemt u contact met ons op via 020 3055 845 of per e-mail via vaatchirurgie@jvg.nl.

  Plan een afspraak in

  Voor het maken van een intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 30 55 845.

  Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het eerste consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

  Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur.

  Adresgegevens

  Esthetisch Centrum Jan van Goyen
  Concertgebouwplein 11
  1071 LL Amsterdam
  T: 020 3055 845
  E: vaatchirurgie@jvg.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

  Update 14-12
  Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

  Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

  Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

  Welke maatregelen zijn er genomen?

  1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
  5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
  7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

  Vragen?
  Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

  For English click here.