Home | De voorhoofdslift en ooglidcorrectie van Steven

De voorhoofdslift en ooglidcorrectie van Steven

voorhoofdslift

Via zijn huisarts werd Steven doorverwezen naar de plastisch chirurg. Al jaren had hij last van lichamelijke klachten. Hoofdpijn, schouderpijn en nekpijn die maar niet verdwenen. Zelfs niet na vele bezoekjes aan de fysiotherapeut. Tot na zijn operatie bij plastisch chirurg Edin Hajder  want een voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie bleken de oplossing te zijn.

Steven: “Via een kennis ben ik bij plastisch chirurg Edin Hajder en Esthetisch Centrum Jan van Goyen terecht gekomen. Niet alleen ervaarde ik vermoeidheidsklachten, hoofdpijn en spierpijn, ik kreeg ook veel negatieve opmerkingen over mijn uitstraling. Opmerkingen als: ‘Wat kijk je boos’ en ‘ben je chagrijnig’ waren mij niet onbekend.

Het eerste consult bij plastisch chirurg Edin Hajder

“Ik had genoeg redenen om een afspraak te maken bij Edin Hajder. Het eerste consult voelde meteen vertrouwd. Edin is vriendelijk, luisterde goed, nam mijn klachten serieus en nam uitgebreid de tijd om de behandeling te bespreken. Op het Internet las ik dat de dokter erg bekwaam is in zijn vakgebied en veel ervaring heeft met deze specifieke ingreep. Na het consult was de knoop dan ook snel doorgehakt.”

De voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie

“De operatie is enorm meegevallen. Ik heb het 9 jaar geleden ook al eens overwogen maar de stap destijds niet durven nemen. Nu denk ik: ‘had ik het maar eerder gedaan’. Al die tijd liep ik rond met klachten die veroorzaakt werden door het onnatuurlijk veel optrekken van de wenkbrauwen.”

Perfecte nazorg

“Wat ik bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen een pré vindt, is de samenwerkingen tussen de specialisten en assistentes. Met name degene die mij tijdens de nacontroles heeft geholpen, stelde mij keer op keer gerust. Ook het deskundig advies over het gebruik van littekencrème en een verkoelend masker voor de ogen vond ik fijn. Zulke lieve mensen bij jullie in de kliniek. Hulde!”

De tweede stap

“Na mijn voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie ben ik nog een keer geopereerd. Dit keer aan mijn onderoogleden. Dokter Edin Hajder heeft deze operatie samen met zijn collega Paula Roossink uitgevoerd. Ook deze ingreep verliep soepel en ik ben op dit moment nog herstellende. Volgende week heb ik weer een afspraak bij de plastisch chirurg voor een controle. Ik ben harstikke tevreden en ben niet alleen van mijn klachten af, ik voel me ook veel beter!”

Meer nieuws

Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

Update 14-12
Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

 1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
 5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
 7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.