Coronamaatregelen

Bij Jan van Goyen hebben wij te maken met kwetsbare patiënten en beperkte ruimte in het gebouw. Daarom willen wij, ondanks de versoepelingen, zo min mogelijk risico nemen. Wij vragen uw begrip voor onderstaande maatregelen. 

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar stellen wij wel op prijs. Wanneer u deze bent vergeten kunt u er een bij de ontvangstbalie vragen.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Wanneer dit niet mogelijk is dient u dit van te voren aan ons door te geven.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staat bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam