Menu

Nieuws:

Borstvergroting met Monobloc Hydrogel implantaten

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Oriënteer jij je op een borstvergroting? Dan merk je al snel dat er veel soorten operaties zijn evenals verschillende type implantaten. Het is handig om te weten wat de opties zijn om alvast een beeld voor jezelf te vormen. Eigen oriëntatie is erg belangrijk maar de plastisch chirurg kan tijdens een consult pas echt uitleggen welke implantaten het beste bij jou passen. Dit heeft namelijk te maken met je persoonlijke wensen maar ook met je lichaamsbouw, eigen borstweefsel en kwaliteit van de huid. Pas na een consult weet je wat de meest passende operatie voor je is en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Bij Jan van Goyen plaatsen we verschillende implantaten en een van de merken die wij veelvuldig gebruiken is Monobloc Hydrogel.

Yasmine had al jaren de wens voor een borstvergrotende operatie en heeft veel onderzoek gedaan naar verschillende type implantaten. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor de Monobloc implantaten bij plastisch chirurg drs. Gijs van Selms. Drs. van selms  In deze video nemen we je mee voor- tijdens en na de operatie.

https://www.youtube.com/watch?v=0NgZGljJcJs

Heb jij na het zien van deze video nog vragen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk consult bij een van onze plastisch chirurgen.

Meer nieuws

plastische chirurgie esthetisch centrum jan van goyen

25 juni | Beauty, bubbles & bites

25 juni – beautyevent bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Een uniek kijkje achter de schermen van ons Esthetisch Centrum. …

Lees meer

Borstcorrecties: vraag & antwoord

Deze maand deden wij een oproep op social media aan onze volgers om hun vragen over borstcorrecties aan ons te …

Lees meer

Ooglidcorrectie: vraag & antwoord

Onlangs deden wij op social media een oproep aan onze volgers om hun vragen over een ooglidcorrectie aan ons te …

Lees meer
Afspraak maken

Wilt u een behandeling of ingreep inplannen? Of heeft u een vraag? Vul uw contactgegevens in en een van onze consulenten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam