020 3055 800

Billift

Billift

Er bestaan meerdere methoden om de contouren van de billen te verfraaien.
Dit kan door middel van een billift, een bilplooicorrectie, liposuctie en lipofilling en bilimplantaten.

 

 

 

Billift

Bij een billift wordt overtollig huid en vetweefsel chirurgisch verwijderd via een insnijding op de onderrug. Deze insnede loopt van heup tot heup en heeft in sommige gevallen ook een uitloop tot in de taille. Door deze ingreep worden de contouren van de taille, heupen en billen verfraaid. Een nadeel van een billift is dat de ingreep een groot litteken geeft. Het litteken loopt onder de bikinilijn, maar zal wel zichtbaar zijn. Hoe zichtbaar het litteken wordt hangt af van de manier waarop uw lichaam
geneest.

Een billift kan ook toegepast worden voor een contourverbetering van de billen, heupen en taille, waarbij er juist sprake is van teveel vetophoping op de billen en heupen in combinatie met huidoverschot. De billen hebben in dit geval vaak een vierkant uiterlijk. Deze ingreep wordt gecombineerd met liposuctie.

Bilplooicorrectie

De bilplooicorrectie geeft een verbetering van de bilcontouren door overtollig huid in de bilplooi weg te nemen. Hierbij maakt de plastisch chirurg een insnede in de bilplooi met soms een uitloop richting de heupen. Verslapte achterkant van de bovenbenen, verslapte billen en contourenvan de heupen worden bij deze ingreep verbeterd. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met liposuctie alsook lipofilling. Net als bij een billift is een nadeel van een bilplooicorrectie dat de ingreep een groot litteken geeft. Het litteken loopt in de natuurlijke bilplooi, maar zal wel zichtbaar zijn. Hoe zichtbaar het litteken wordt hangt af van de manier waarop uw lichaam geneest.

Bilimplantaten

Een bilvergroting met bilimplantaten kan worden toegepast indien u vollere en rondere billen wenst. De implantaten hebben een siliconen omhulsel en zijn gevuld met een hoog-cohesieve gel. Er zijn ronde en anatomische bil implantaten, deze zijn in verschillende volumes beschik- baar. De implantaten worden ingebracht via een snede van 4-5 cm in de bilnaad. In de bilspier wordt een holte gemaakt waarin de prothese wordt gelegd. Het litteken is relatief klein en zal met de tijd vervagen.

Het eerste consult
Voorbereiding
De operatie
Na de operatie
Resultaat
Complicaties
Kosten

Download de folder hier.

Meer lichaamscorrecties

Artsen

Prof. dr. G.J. Nolst Trenité
Prof. Gilbert Nolst Trenité is neuschirurg. Hij werd opgeleid in Amsterdam...

Lees meer

Dr. M. Bouman
Mark-Bram Bouman studeerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2006...

Lees meer

Dr. H.A.H. Winters
Nadat hij zijn studie geneeskunde aan de universiteiten van Gent en Nijmeg...

Lees meer

Dr. M.E. Buncamper
Marlon Buncamper groeide op op Curaçao en vertrok in 1990 naar Nederland ...

Lees meer

Drs. P. Roossink
Paula Roossink is sinds een aantal jaar werkzaam als specialist. Zij is opg...

Lees meer

Drs. W.G. van Selms
Gijs van Selms is plastisch chirurg. Na zijn studie geneeskunde in Antwerpe...

Lees meer

Afspraak maken billift

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van plastisch chirurgische behandelingen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of wilt u een afspraak maken voor een consult? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op maandag, dinsdag en woensdag.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Na het versturen van het formulier ontvangt u een kopie in uw mail.
Verander tekst