Prof. dr. G.J. Nolst Trenité

Gijs Nolst Trenite bij Estetisch Centrum Jan van goyenProf. Gilbert Nolst Trenité is neuschirurg. Hij werd opgeleid in Amsterdam (UvA) tot KNO-arts en is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve chirurgie van de neus en internationaal bekend. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring en duizenden neusoperaties uitgevoerd. Hij streeft altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Wegens zijn grote expertise in hersteloperaties, ziet hij ook regelmatig patiënten uit het buitenland.

Nolst Trenité publiceerde in 1993 een Internationaal leerboek, Rhinoplasty “A practical guide to functional and esthetic surgery of the nose”. Professor Nolst Trenité heeft nieuwe operatietechnieken ontwikkeld voor de neusreconstructie van schisis en lepra patiënten en een groot aantal Nederlandse en buitenlandse dokters opgeleid. Hij startte in 1994 een Internationale cursus “Modern Rhinoplasty Techniques” in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, dat uitgroeide tot de meest vooraanstaande cursus in Europa. Hij opereerde (live surgery demonstraties) in verschillende landen in Europa en regelmatig in het Midden Oosten en Zuid Amerika.

Naast zijn academische carrière werkt hij al ruim 20 jaar bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Nolst Trenité schrijft regelmatig blogs.

Meer weten over prof. Nolst Trenité? Ga naar www.rhinoplasty.nl

Nevenactiviteiten

Kliniekervaringen
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 69023004301

Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

Update 14-12
Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

 1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
 5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
 7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.