Prof. dr. G.J. Nolst Trenité

Gijs Nolst Trenite bij Estetisch Centrum Jan van goyenProf. Gilbert Nolst Trenité is neuschirurg. Hij werd opgeleid in Amsterdam (UvA) tot KNO-arts en is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve chirurgie van de neus en internationaal bekend. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring en duizenden neusoperaties uitgevoerd. Hij streeft altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Wegens zijn grote expertise in hersteloperaties, ziet hij ook regelmatig patiënten uit het buitenland.

Nolst Trenité publiceerde in 1993 een Internationaal leerboek, Rhinoplasty “A practical guide to functional and esthetic surgery of the nose”. Professor Nolst Trenité heeft nieuwe operatietechnieken ontwikkeld voor de neusreconstructie van schisis en lepra patiënten en een groot aantal Nederlandse en buitenlandse dokters opgeleid. Hij startte in 1994 een Internationale cursus “Modern Rhinoplasty Techniques” in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, dat uitgroeide tot de meest vooraanstaande cursus in Europa. Hij opereerde (live surgery demonstraties) in verschillende landen in Europa en regelmatig in het Midden Oosten en Zuid Amerika.

Naast zijn academische carrière werkt hij al ruim 20 jaar bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Nolst Trenité schrijft regelmatig blogs.

Meer weten over prof. Nolst Trenité? Ga naar www.rhinoplasty.nl

Nevenactiviteiten

Kliniekervaringen
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 69023004301