Judith Prick

Judith Prick werkt sinds drie jaar met veel plezier bij Derma2Care. Na de opleiding voor Huidtherapie heeft zij eerst drie jaar als Artsenbezoeker gewerkt bij Louis Widmer Nederland, waarbij zij met name huidtherapeuten en dermatologen heeft getraind en bezocht. Judith miste hierin het persoonlijk contact met de cliënt en heeft er toen uiteindelijk voor gekozen de Huidtherapie zelf in te gaan.

“Als huidtherapeut vind ik het ontzettend leuk samen met de cliënt een passend behandelplan op te stellen. Per behandeling kijken wat de huid nodig heeft en indien nodig het behandelplan bijstellen maakt mijn werk als huidtherapeut enorm afwisselend. Niet alleen huidtherapeuten kunnen veel voor de cliënt met o.a. acne betekenen, maar de cliënt  zelf kan ook een hoop thuis doen om de conditie van de huid te verbeteren. Dit maakt dat we samen naar een mooi eindresultaat werken.”

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden sluit Esthetisch Centrum Jan van Goyen tot nader order haar deuren.Patiënten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken
via: 020-305 58 00.

Wij hopen op uw begrip.