Drs. W.G. van Selms

Plastisch chirurg Gijs van Selms is opgeleid in Antwerpen (RUCA) en Rotterdam (Erasmus Universiteit). Na zijn militaire dienstplicht bij de Marine , werd zijn algemeen chirurgische opleiding gestart in het Clara Ziekenhuis te Rotterdam, (van 1983  tot 1989), waarna de opleiding tot plastisch chirurg werd vervolgd in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam (van 1989 tot 1992). Onder leiding van Professor Dr. J. van der Meulen deed dokter Gijs van Selms ervaring op in alle facetten van de plastische chirurgie.

Vanaf 1993 tot 2019  is van Selms werkzaam geweest in het huidige OLVG (west) en het Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam. In 2019 heeft hij besloten om zich volledig te concentreren op het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, waar hij bijna alle ingrepen op het gebied van esthetische chirurgie uitvoert.

Drs. van Selms is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord met als aandachtsgebieden borstcorrecties, buikwandcorrecties, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, liposuctie en lipofilling. Daarnaast is hij ook bedreven in het uitvoeren van de littekencorrectie, flapoorcorrectie, kleine huid chirurgie en handchirurgie.

Meer weten over Gijs van Selms? Ga naar www.gijsvanselms.nl

Lidmaatschappen

Kliniekervaringen
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

BIG-nummer: 19023848501

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.