Drs. J.G. van der Meer

Josien van der MeerJosien van der Meer is opgeleid tot plastisch chirurg in Amsterdam UMC – AMC en OLVG. Een deel van haar opleiding heeft zij doorlopen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis,  Rode Kruis ziekenhuis/brandwondencentrum Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem.

Tijdens haar opleiding heeft zij een ISAPS Fellowship in Duitsland gevolgd waarin zij zich toelegde op de esthetische en reconstructieve periorbitale- en aangezichtschirurgie. Ook heeft zij verschillende bestuurlijke functies vervuld binnen de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en als voorzitter van de Junior Vereniging voor Plastische Chirurgie (JVPC). Hierin hield zij zich bezig met de kwaliteit van de opleiding plastische chirurgie en behartigde zij de belangen van de arts assistenten.  Zij heeft geparticipeerd in verschillende medische missies in onder andere Marokko, Laos en Tanzania.

Sinds 2019 is zij European Board Certified Plastic Surgeon (EBOPRAS) doordat zij het hiervoor vereiste examen heeft behaald.

‘Het vertrouwen van iemand krijgen en die persoon behandelen en opereren is ontzettend bijzonder. Als plastisch chirurg zijn we creatief en dynamisch; ieder consult stellen we een individueel en op maat gemaakt behandelplan op. Afleveren van precisiewerk en het optimale haalbare resultaat voor zowel vorm als functie zijn hierbij mijn streven.

Naast het Jan van Goyen is Josien van der Meer ook werkzaam als plastisch chirurg in OLVG.

Lidmaatschappen

BIG-nummer: 19913833601

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.