Drs. E. Moerman

Esther Moerman Arts Jan van Goyen KliniekDrs. Esther Moerman studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Medisch Centrum – AMC) van 1992 tot 2006. Van 2002 tot 2005 is ze opgeleid tot Chirurg (in het AMC en het OLVG).

Vervolgens koos ze voor de opleiding tot plastisch chirurg. Van 2005 tot 2010 werd zij opgeleid tot plastisch-, reconstructief- en handchirurg in het AMC, het Nederlands Kanker Instituut Anthonie van Leeuwenhoek (NKI-AvL) en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Tijdens deze opleiding werd zij tevens Fellow van de ‘European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery’ door het behalen van de hiervoor vereiste Europese examens in 2010.

Sinds oktober 2010 is Esther werkzaam als plastisch-, reconstructief- en handchirurg in het OLVG te Amsterdam. Hier werd ze hoofd van de afdeling in 2012. Sinds 2018 werkt zij ook bij Jan van Goyen.

“Mijn visie is om mensen volledig te helpen, ze komen met een wens en ik probeer hierin goed te luisteren en aan deze wensen te voldoen.”

Ze houdt zich goed op de hoogte van de laatste inzichten door het regelmatig volgen van nationale en internationale cursussen en werkbezoeken, zoals bijvoorbeeld bij professor Khouri in het Miami Breast Centre.

LIDMAATSCHAPPEN

 

BIG-nummer: 89050561401

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.