Drs. A. Koppius

Aleid KoppiusAleid Koppius studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vanuit een bijzondere interesse heeft zij daarnaast twee jaar psychologie gestudeerd. Zij deed chirurgische ervaring op op de afdeling Plastische Chirurgie en heeft meerdere wetenschappelijke onderzoeken gedaan in zowel binnen- als buitenland, die zij presenteerde op (inter)nationale congressen.

Aleid Koppius was tot voor kort mede-oprichter en mede-eigenaar van de grootste kliniekketen van Nederland, waar zij duizenden behandelingen heeft uitgevoerd en vele collega cosmetisch artsen heeft getraind. Om professioneel nog verder te groeien verhuisde zij naar London, waar zij in de kliniek werkte van en samenwerkte met de beroemde Raj Acquilla.

Na dit mentorschap programma keerde zij terug naar Nederland waar zij momenteel werkzaam is op 3 locaties. Zij is gespecialiseerd in complexe injectable behandelingen, laserbehandelingen en dermal peelings en staat bekend om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Om de wens van de cliënt zo goed mogelijk uit te voeren, neemt ze uitgebreid de tijd voor een analyse. Haar totale gezichtsbenadering zorgt voor de mooiste natuurlijke resultaten.

Aleid Koppius is gecertificeerd cosmetisch arts KNMG, lid van de NVCG, en faculty member van ECAMS en Allergan Medical Institute.

Lidmaatschappen

BIG-nummer: 89916632101