Dr. C. van Vlijmen

Clarissa van Vlijmen is algemeen chirurg bij Medisch Centrum Jan van Goyen locatie Concertgebouwplein met als specialisatie de spataderchirurgie (flebologische chirurgie) en kleine chirurgische verrichtingen. Zij werkt eveneens in Centrum Oosterwal in Alkmaar, een centrum gespecialiseerd in de flebologie en dermatologie. Zij heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan met het opereren van spataderen en (kwaadaardige) huidaandoeningen. De behandeling van spataderen is de laatste jaren in ontwikkeling. Haar expertise ligt in de endoveneuze laser behandeling van spataderen.

Met deze techniek wordt in de spatader, via een prikgaatje, de laser-, RF VNUS Closure Fast- of Clariveindraad opgevoerd en vervolgens van binnenuit uitgeschakeld. Groot voordeel hiervan is dat de patiënt de volgende dag de normale bezigheden weer kan hervatten. Tevens heeft zij ruime ervaring in het opereren van spataderen die na eerdere behandeling weer terug zijn gekomen.Naast haar werk als arts verricht zij ook wetenschappelijk onderzoek en publiceert in internationale tijdschriften, houdt wetenschappelijke voordrachten en begeleidt medische studenten tijdens de wetenschappelijke stage voor de opleiding tot arts. Clarissa van Vlijmen volgde haar opleiding tot chirurg aan de Vrije Universiteit Medisch Centrum. Zij promoveerde in 2004 tot doctor in de Geneeskunde op het onderzoek naar de erfelijke oorzaak van de verwijding van de buikslagader. Werken in Medisch Centrum Jan van Goyen betekent voor haar het leveren van maatwerk, kwaliteit en service aan de patiënt.

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 69042897301

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.