Bel: 020 – 3055 847

Menu

Specialisten:

Drs. Josien van der Meer

BIG-nummer: 9913833601

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Drs. J.G. van der Meer volgde haar opleiding tot plastisch chirurg in Amsterdam UMC – AMC en OLVG. Een gedeelte van haar opleiding heeft zij voldaan in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Rode Kruis ziekenhuis/brandwondencentrum Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem.

Tijdens haar opleiding heeft zij een ISAPS Fellowship in Duitsland gevolgd waarin zij zich toelegde op de esthetische en reconstructieve periorbitale- en aangezichtschirurgie. Ook heeft zij verschillende bestuurlijke functies vervuld binnen de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en als voorzitter van de Junior Vereniging voor Plastische Chirurgie (JVPC). Hierin hield zij zich bezig met de kwaliteit van de opleiding plastische chirurgie en behartigde zij de belangen van de arts assistenten.  Zij heeft geparticipeerd in verschillende medische missies in onder andere Marokko, Laos en Tanzania.

Sinds 2019 is zij European Board Certified Plastic Surgeon (EBOPRAS) doordat zij het hiervoor vereiste examen heeft behaald.

Drs. Josien van der Meer over haar vak

‘’Het vertrouwen van iemand krijgen en die persoon behandelen en opereren is ontzettend bijzonder. Als plastisch chirurg zijn we creatief en dynamisch; ieder consult stellen we een individueel en op maat gemaakt behandelplan op. Afleveren van precisiewerk en het optimale haalbare resultaat voor zowel vorm als functie zijn hierbij mijn streven.” aldus Josien van der Meer.

Naast het Esthetisch Centrum Jan van Goyen is drs. van der Meer ook werkzaam als plastisch chirurg in OLVG.

Lidmaatschappen

BIG-nummer: 19913833601

Ontmoet drs. Josien van der Meer

Als geen ander begrijpen we dat het bij een plastisch chirurgische ingreep prettig is om een klik te hebben met uw behandeld arts. Bent u benieuwd of u deze klik met drs. Josien van der Meer zou hebben? Bekijk dan de onderstaande video waarin Josien zich aan u voorstelt!

Boek een vrijblijvend consult

Overweegt u een ingreep? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Josien of één van onze andere plastisch chirurgen. We verwelkomen u graag bij ons in de kliniek.

Reviews

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen vinden wij klanttevredenheid ontzettend belangrijk. Gemiddeld wordt onze kliniek met een 9 beoordeeld op KliniekErvaringen.nl. Bent u benieuwd naar de reviews van deze arts? Deze vindt u hieronder.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam