Bel: 020 – 3055 847

Menu

Specialisten:

Drs. Eda van den Boogaard – Okatan

BIG-nummer: 79062051201

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen is Eda van den Boogaard – Okatan werkzaam als cosmetisch arts. Dit betekent dat u bij haar terecht kunt voor injectables.

Eda is naast cosmetisch arts ook spoedeisende hulp arts KNMG. Haar 20 jaar werkervaring als spoedarts in academische centra zoals Erasmus MC, LUMC en het Amsterdam UMC heeft ze naast het opvangen van acuut bedreigde patiënten ook artsen opgeleid en verscheidene managementtaken gehad. Als landelijk instructeur voor pijnstilling en sedatie vindt zij het belangrijk dat een patiënt zo min mogelijk pijn ervaart tijdens ingrepen. Deze brede kennis en holistische benadering van de patiënt ziet ze als mooie basis voor haar werk als cosmetisch arts. 

Eda is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt volgens de richtlijnen van de NVCG en zogenaamde internationale MD-codes. Patiëntveiligheid staat voor haar voorop. 

Eda over haar vak als cosmetisch arts

‘Het mooiste van dit vak vind ik dat er met relatief kleine en veilige ingrepen iemand weer een goed gevoel kan geven. Elke behandeling begint met een eerlijk gesprek waarin we samen erachter proberen te komen wat voor u op een natuurlijke manier het verschil kan maken. Deze persoonlijke benadering en het terugzien van mijn patiënten geven veel voldoening. ‘De mooiste patiënt is voor mij een tevreden patiënt’.

  • Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde
  • Nederlandse Vereniging voor Spoedeisende Hulp Artsen 

Ontmoet drs. Eda van den Boogaard – Okatan

Overweegt u een injectable behandeling bij Eda? Maak dan alvast kennis met haar door de onderstaande video te bekijken. Hierin stellen we Eda aan u voor.

Boek een behandeling

Bent u op zoek naar een kliniek om u weer een frisse en zelfverzekerde uitstraling te geven? Dan bent u bij ons van harte welkom. Boek eenvoudig en snel online uw afspraak of neem telefonisch contact op via 020 3055 874.

Reviews

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Op Kliniekervaringen beoordelen klanten ons met een 9 gemiddeld. Bent u benieuwd naar Eda’s reviews? Deze vindt u hieronder.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam