Specialisten:

Drs. Edin Hajder

BIG-nummer: 19914111301

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Edin Hajder heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en daar cum laude zijn artsenbul behaald. Hij is opgeleid tot plastisch chirurg in OLVG en Amsterdam UMC. Een deel van zijn opleiding heeft hij doorlopen in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk, Spaarne Gasthuis enThe Hand Clinic. 

Over drs. Edin Hajder

Tijdens zijn opleiding is drs. Edin Hajder voorzitter geweest van De Jonge Specialist. Dit is de landelijke beroepsvereniging voor alle medisch specialisten in opleiding. Hierbij zette hij zich in voor een gezond en veilig opleidingsklimaat en verdere modernisering van de medische vervolgopleidingen.

Binnen de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie zet Edin Hajder zich in voor nog betere zorg. Hij is actief binnen diverse commissies.

Sinds 2019 is hij fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door het behalen van de Europese examens.

Om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de plastische chirurgie bezoekt hij met regelmaat congressen en cursussen in binnen- en buitenland.

Edin over zijn vak als plastisch chirurg

“Esthetisch centrum Jan van Goyen bestaat uit een groep uitstekende en ambitieuze plastisch chirurgen. Samen bieden wij de hoogste kwaliteit zorg met persoonlijke aandacht. Ik vind het belangrijk om exact te begrijpen wat de wensen van de cliënt zijn om daarna mijn advies te kunnen geven. Wat de behandeling ook wordt, ik streef altijd naar een maximaal resultaat en een tevreden cliënt.” aldus Edin Hajder.

Naast het Esthetisch Centrum Jan van Goyen is Edin Hajder ook werkzaam in OLVG Oost.

Lidmaatschappen

Lid van de NVPC
Lid van de NVEPC

Ontmoet drs. Edin Hajder

Als geen ander begrijpen we dat het bij een plastisch chirurgische ingreep prettig is om een klik te hebben met de behandeld arts. Bent u benieuwd of u deze klik met drs. Edin Hajder zou hebben? Bekijk dan de onderstaande video waarin Edin zich aan u voorstelt!

Boek een vrijblijvend consult

Overweegt u een ingreep? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Edin of één van onze andere plastisch chirurgen. We verwelkomen u graag bij ons in de kliniek.

Reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op Kliniekervaringen.nl beoordelen onze patiënten ons gemiddeld met een 9.00. Reviews voor drs. Edin Hajder vindt u hieronder.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam