Menu

Specialisten:

Drs. C. Franke

BIG-nummer: 79920968201​

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Charlotte Franke heeft na haar studie Geneeskunde aan de VU in Amsterdam een aantal jaar gewerkt als arts bij de algemene chirurgie in Tergooi en plastische chirurgie in het OLVG. Daarna heeft zij zich gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en houdt zich nu als cosmetisch arts met veel plezier fulltime bezig met botox- en fillerbehandelingen.

“Het belangrijkste vind ik aandacht voor de patiënt en zijn/haar wens. Door deze uitgebreid te bespreken kunnen we samen bepalen wat de beste behandeling is om tot een mooi, fris en natuurlijk resultaat te komen. Mijn streven is om iemand er niet alleen beter te laten uitzien, maar zich vooral ook beter te laten voelen.”

Charlotte is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en woont regelmatig masterclasses, congressen en cursussen bij om haar kennis verder uit te breiden.

Afspraak maken

Wilt u een behandeling of ingreep inplannen? Of heeft u een vraag? Vul uw contactgegevens in en een van onze consulenten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam