Bel: 020 – 3055 847

Menu

Specialisten:

Dr. Marlous Arjaans

BIG-nummer: 79919662301

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Ik behandel mensen met klachten aan hun handen, zoals pijnklachten door slijtage bij artrose of tintelingen door een compressie van een zenuw. Daarnaast behandel ik patiënten met een algemeen probleem, bijvoorbeeld een storende moedervlek of hoofdpijn door zware oogleden.

Plastische chirurgie is een breed vak, voor één probleem zijn meerdere oplossingen. Het hangt van de patiënt af welke keuze de juiste is. Dit maakt mijn werk uitdagend en interessant. Het geeft mij bovendien veel voldoening om mensen met een functioneel probleem te kunnen helpen, zeker bij handproblematiek. Iemand kan zich weer aankleden of zijn hobby of werk uitvoeren zonder dagelijks meerdere keren pijn te ervaren.

Aandachtsgebieden
Handchirurgie, reconstructieve chirurgie, algemene plastische chirurgie

Opleidingen

  • Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen
  • Specialisatie (plastische) chirurgie in Tergooi ziekenhuis te Hilversum, UMCG te Groningen en ISALA te Zwolle

Nevenactiviteiten e/o lidmaatschappen

Overig

  • Gepromoveerd in 2015 onderzoek naar borstkanker, titel: Preclinical targeting of the tumor microenvironment: possibilities and consequences.
  • 2016 Mandema stipendium gekregen voor het opzetten van een eigen onderzoekslijn naar de invloed van vetweefsel op het ontstaan, dan wel verminderden van borstkanker, lokaal recidief na een borstkanker reconstructie en complicaties na een reconstructie.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam