Specialisten:

Dr. Marlous Arjaans

BIG-nummer: 79919662301

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

”Ik behandel mensen met klachten aan hun handen, zoals pijnklachten door slijtage bij artrose of tintelingen door een compressie van een zenuw. Daarnaast behandel ik patiënten met een algemeen probleem, bijvoorbeeld een storende moedervlek of hoofdpijn door zware oogleden.

Plastische chirurgie is een breed vak, voor één probleem zijn meerdere oplossingen. Het hangt van de patiënt af welke keuze de juiste is. Dit maakt mijn werk uitdagend en interessant. Het geeft mij bovendien veel voldoening om mensen met een functioneel probleem te kunnen helpen, zeker bij handproblematiek. Iemand kan zich weer aankleden of zijn hobby of werk uitvoeren zonder dagelijks meerdere keren pijn te ervaren.” aldus dr. Marlous Arjaans, plastisch chirurg bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Aandachtsgebieden van dr. Arjaans

  • Handchirurgie
  • Reconstructieve chirurgie
  • Algemene plastische chirurgie, waaronder ooglidcorrecties en borstcorrecties.

Opleidingen

  • Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen
  • Specialisatie (plastische) chirurgie in Tergooi ziekenhuis te Hilversum, UMCG te Groningen en ISALA te Zwolle.

Nevenactiviteiten en/of lidmaatschappen

Meer over dr. Arjaans

Dr. Marlous Arjaans is in 2015 gepromoveerd met haar onderzoek naar borstkanker, titel: Preclinical targeting of the tumor microenvironment: possibilities and consequences.

In 2016 heeft dr. Marlous Arjaans een Mandema stipendium gekregen voor het opzetten van een eigen onderzoekslijn naar de invloed van vetweefsel op het ontstaan, dan wel verminderden van borstkanker, lokaal recidief na een borstkanker reconstructie en complicaties na een reconstructie.

Ontmoet dr. Marlous Arjaans

Bij een plastisch chirurgische ingreep is het prettig om een klik te hebben met uw behandeld arts. Bent u benieuwd of u deze klik met Marlous Arjaans zou hebben? Bekijk dan de onderstaande video waarin wij Marlous aan u voorstellen!

Boek een vrijblijvend consult

Overweegt u een ingreep? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Marlous of één van onze andere plastisch chirurgen. We verwelkomen u graag bij ons in de kliniek.

Reviews

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen staat klanttevredenheid ontzettend hoog in het vaandel. Onze kliniek wordt gemiddeld met een 9 beoordeeld. Bent u benieuwd naar de ervaringen met dr. Marlous Arjaans? U vindt de patiëntervaringen hieronder.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam