Specialisten:

Dr. Lenka Vermeeren

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Lenka Vermeeren is KNO-arts sinds 2015 en heeft zich gespecialiseerd in de neuschirurgie en plastische aangezichtschirurgie. Na haar opleiding tot algemeen KNO-arts in het AMC volgde ze een specialistische vervolgopleiding in de aangezichtschirurgie in het Radboud UMC in Nijmegen. Nadien heeft ze het internationale examen bij de American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery met succes afgelegd. Dr. Vermeeren is hiermee dan ook gecertificeerd en internationaal erkend als aangezichtschirurg bij de European en American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery.

Neuscorrectie door Lenka Vermeeren

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen kunt u bij Lenka Vermeeren terecht voor een neuscorrectie. Ze is naast haar werkzaamheden in ons Esthetisch Centrum ook werkzaam in OLVG Amsterdam, waar ze patiënten met ingewikkelde neusdoorgankelijkheidsproblematiek ziet en veel medische neuscorrecties verricht.

Nevenfuncties en lidmaatschappen

○ Nederlandse Vereniging voor Keel-, Neus-, Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-halsgebied
○ European Rhinologic Society
○ Werkgroep Plastische Aangezichtschirurgie
○ Actieve wetenschapsparticipatie

Ontmoet Drs. Lenka Vermeeren

Bij een chirurgische ingreep als een neuscorrectie is het prettig om een klik te hebben met de arts door wie u geopereerd wordt. Bent u benieuwd of u deze klik met Lenka Vermeeren zou hebben? Bekijk dan de onderstaande video waarin wij Lenka aan u voorstellen!

Boek een vrijblijvend consult

Overweegt u een neuscorrectie? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Lenka. We verwelkomen u graag bij ons in de kliniek.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam