Bel: 020 – 3055 847

Menu

Specialisten:

Dr. Clarissa van Vlijmen

BIG-nummer: 69042897301

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Clarissa van Vlijmen is algemeen chirurg bij Medisch Centrum Jan van Goyen locatie Concertgebouwplein met als specialisatie de spataderchirurgie (flebologische chirurgie) en kleine chirurgische verrichtingen.

Opleiding

Dr. Clarissa van Vlijmen volgde haar opleiding tot chirurg aan de Vrije Universiteit Medisch Centrum. Zij promoveerde in 2004 tot doctor in de Geneeskunde op het onderzoek naar de erfelijke oorzaak van de verwijding van de buikslagader. Clarissa heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan met het opereren van spataderen en (kwaadaardige) huidaandoeningen. De behandeling van spataderen is de laatste jaren in ontwikkeling. Haar expertise ligt in de endoveneuze laserbehandeling van spataderen.

Wetenschappelijk onderzoek

Naast haar werk als arts verricht dr. Clarissa van Vlijmen ook wetenschappelijk onderzoek en publiceert in internationale tijdschriften, houdt wetenschappelijke voordrachten en begeleidt medische studenten tijdens de wetenschappelijke stage voor de opleiding tot arts. Werken in Medisch Centrum Jan van Goyen betekent voor Clarissa van Vlijmen het leveren van maatwerk, kwaliteit en service aan de patiënt.

Ontmoet dr. Clarissa van Vlijmen

Overweegt u een spataderbehandeling bij dr. Clarissa van Vlijmen? In deze video stellen we Clarissa alvast aan u voor.

Boek een vrijblijvend consult

Heeft u last van spataderen? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Clarissa. We verwelkomen u graag bij ons in de kliniek.

Reviews

Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam