Bel: 020 – 3055 847

Menu

Specialisten:

Daniela Apeldoorn-Modersohn

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Daniela Apeldoorn-Modersohn heeft huidtherapie (4 jarige HBO-opleiding) gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hierna is ze direct haar eigen praktijk gestart waar ze al vele jaren als gecertificeerd huidtherapeute met veel plezier mensen met verschillende vragen rondom de huid helpt. Naast haar werkzaamheden als huidtherapeute en eigenaresse heeft ze ook les gegeven over wondzorg aan de Hogeschool Utrecht.

Daniela blijft zelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie door het volgen van verschillende cursussen en masterclasses. Zo heeft ze zich in 2000 gespecialiseerd in dermatografie / medische tatoeage bij Long-Time-Liner in München. Hierin heeft ze haar passie gevonden: tatoeëren van alles wat het uiterlijk verfraait. Denk aan tepelreconstructies en littekens door trauma of verwondingen (bijvoorbeeld brandwonden of na een operatie). Ze werkt hiervoor veel samen met medisch specialisten en is werkzaam in verschillende ziekenhuizen waaronder Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Daniela is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Lid van de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association) en heeft een KP registratie nr. 99913740988.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam