Home | Anesthesie-assistent

Anesthesie-assistent

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een

ANESTHESIE-ASSISTENT
16 – 24 UUR PER WEEK

WAT GA JE DOEN
Als anesthesie-assistent bij Medisch Centrum Jan van Goyen werk je multidisciplinair samen met een professioneel team waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Op ons OK-complex worden op hoog tempo korte operaties uitgevoerd in de categorie laag en midden complex.

Jij gaat je bezig houden met het assisteren en ondersteunen van de anesthesioloog bij de uitvoering anesthesiologische werkzaamheden en bent mede verantwoordelijk voor het bewaken van de vitale lichaamsfuncties van de patiënt voor, tijdens en na de operatie, behandeling of onderzoek.

In principe worden de operaties alleen overdag uitgevoerd, echter kan het voorkomen dat er complicatie optreedt en er spoedig actie ondernomen moet worden. Roulerend zal je daarom ‘achterwachtdienst’ hebben en dien je binnen een half uur op de OK te staan.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat er een combinatie is met werkzaamheden op de polikliniek pijnbestrijding.

WAT BIEDEN WIJ
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bieden wij een salaris van minimaal € 2.290,00 en maximaal € 3.840,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36-uur). De genoemde salarisbedragen zijn afgeleid van FWG-schaal 55. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

WAT WIJ VRAGEN

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding tot Anesthesieassistent, ervaring in een soortgelijke setting heeft een pré.
  • Je bent proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en je hebt een sterk analytisch vermogen ten behoeve van prioriteiten stellen;
  • Complexe apparatuur en specifieke OK-applicaties zijn je niet onbekend;
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Ruime ervaring met bovengenoemde taken in een kleine flexibele organisatie.

INTERESSE?
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Roeland Reijse, Manager OK.
Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV aan Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden sluit Esthetisch Centrum Jan van Goyen tot nader order haar deuren.Patiënten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken
via: 020-305 58 00.

Wij hopen op uw begrip.